Buzz

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Χαν Σόλο. Και έχουμε την πρώτη φωτογραφία!

στα 10

Σύσσωμο το βασικό καστ της ταινίας ποζάρει περιχαρές στην πρώτη φωτό από τα γυρίσματα του νέου κινηματογραφικού κεφαλαίου του «Πολέμου των Αστρων».

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Χαν Σόλο. Και έχουμε την πρώτη φωτογραφία!

Κανείς δεν θα μπορούσε να σας κατηγορήσει αν έχετε χάσει τον λογαριασμό σχετικά με τις ταινίες που γυρίζονται γύρω από το κινηματογραφικό σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων».

Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη, λοιπόν, η ατιτλοφόρητη ακόμα ταινία για τον Χαν Σόλο αποτελεί spin-off της βασικής (αριθμημένης) σειράς, με το ίδιο περίπου σκεπτικό που ακολουθήθηκε στο «Rogue One: A Star Wars Story», και θα καλύπτει τις πρώιμες περιπέτειες του Χαν Σόλο και του κολλητού του, Τσουμπάκα, σε ένα χρονικό πλαίσιο που προηγείται του Επεισοδίου IV, γνωστού και ως «Star Wars: A New Hope».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν επίσημα τη Δευτέρα, και για να το γιορτάσουν η Lucasfilm και η Disney δημοσίευσαν μια πρώτη φωτογραφία με το βασικό καστ του φιλμ να ποζάρει περιχαρές μπροστά στο φακό και την εξής σημείωση: «Χαν Σόλο – Λαθρέμπορος. Κάθαρμα. Ηρωας. Μια νέα ιστορία για τον “Πόλεμο των Αστρων” ξεκινά».

Διαβάστε ακόμη: Τελικά πόσους Τζεντάι θα έχει το... «The Last Jedi»;


Ανάμεσά τους βρίσκουμε τον Ολντεν Ερενραϊκ, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο που έκανε διάσημο ο Χάρισον Φορντ, τον Ντόναλντ Γκλόβερ του τηλεοπτικού «Atlanta» στον ρόλο ενός νεότερου Λάντο Καλρίσιαν και τον Γιούνας Σουοτάμο σε πλήρη περιβολή Τσουμπάκα να παίρνει οριστικά τα ηνία από τον Πίτερ Μέιχιου που φόρεσε πρώτος το γούνινο κοστούμι, ενώ νέους χαρακτήρες θα υποδυθούν η Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones», ο Γούντι Χάρελσον (στον φημολογούμενο ρόλο του μέντορα του Χαν Σόλο) και η υπέροχη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, δημιουργός και πρωταγωνίστρια του εξαιρετικού «Fleabag», η οποία θα υποδυθεί έναν σημαντικό ψηφιακό χαρακτήρα, που αν πιστέψουμε τις φήμες θα αποτελεί το πρώτο θηλυκό ανδροειδές στην ιστορία της σειράς ταινιών. Μοναδική σημαντική απουσία από τη φωτό, η Τάντι Νιούτον του «Westworld», η οποία επίσης θα έχει βασικό ρόλο.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ («The LEGO Movie», «21 Jump Street», «Cloudy with a Chance of Meatballs»), τους οποίους βλέπουμε επίσης στη φωτογραφία ανάμεσα στο καστ, το σενάριο υπογράφουν οι Λόρενς και Τζον Κάσνταν, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.

Στο μεταξύ, το νέο, επίσημο επεισόδιο (υπ' αριθμόν VIII) στη σάγκα του «Πολέμου των Αστρων», το οποίο θα φέρει τον τίτλο «Star Wars: The Last Jedi» και θα ακολουθεί χρονικά το «Star Wars: H Δύναμη Ξυπνάει», ετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς καθώς θα προσγειωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2017.

Διαβάστε ακόμη