Buzz

He just can't wait to be king. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ είναι ο Σίμπα στην live action μεταφορά του «The Lion King»

στα 10

Η live action κινηματογραφική μεταφορά του «The Lion King» του Τζον Φαβρό αρχίζει να γεμίζει με ένα πολύ ενδιαφέρον καστ.

He just can't wait to be king. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ είναι ο Σίμπα στην live action μεταφορά του «The Lion King»

Όλα δείχνουν πως η μανία της Disney για τις live action μεταφορές των ταινιών της, δεν έχει καταλαγιάσει. Έτσι, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Beauty and the Beast» με την Έμα Γουότσον, η Disney ανακοίνωσε δυο μεγάλα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στη live action μεταφορά του «The Lion King».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Τζον Φαβρό, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει πρόσφατα άλλη μια live action μεταφορά ταινίας της Disney, το «Jungle Book», μέσω του twitter του αποκάλυψε ότι ο Donald Glover θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Σίμπα και ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Μουφάσα.

Δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για αυτή την live action μεταφορά μιας από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, της οποίας το σενάριο το γράφει ο Τζεφ Νέιθασον, παρά μόνο ότι ο Φαβρό θα χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική που χρησιμοποίησε και στην πρόσφατη μεταφορά του «Jungle Book», δηλαδή ψηφιακά ζώα στα οποία έχουν δανείσει τις φωνές τους ηθοποιοί και τα γυρίσματα της οποίας έχουν γίνει σε στούντιο ή σε πραγματικά μέρη, και ότι θα περιέχει όλα τα κλασσικά τραγούδια της παλιάς ταινίας, όπως τα «Circle of Life», «Hakuna Matata» και το «I Just Can’t Wait to Be King».

Διαβάστε περισσότερα: Ο αθέατος (κινηματογραφικός) κόσμος της Disney

simba2

Αν και ακόμα τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, ο Γκλόβερ πολύ πιθανό να δανείσει απλά την φωνή του και να κάνει κάποιο motion capture. Επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν θα δούμε κι εδώ τον Σίμπα σε δυο ηλικιακές περιόδους και σε ποια από αυτές θα δανείσει ο Γκλόβερ την φωνή του (αν και το πιθανότερο είναι να κάνει τον ενήλικα Σίμπα).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2019 και εμείς να θυμίσουμε ότι η Disney ετοιμάζει κι άλλες live action μεταφορές κλασσικών ταινιών της, όπως «Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι», «Μουλάν», «Ντάμπο» και «Αλαντίν».


Περισσότερη Disney: