Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε το δίκαια βραβευμένο με Οσκαρ μικρού μήκους αριστουργηματικό «Feast» της Disney

στα 10

Οταν η Disney θέλει, ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει! Το μικρού μήκους «Feast» που προηγήθηκε των προβολών των «Υπερέξι» είναι περίπου επτά λεπτά αριστουργηματικού animation. Δείτε το εδώ.

Flix Team
Δείτε το δίκαια βραβευμένο με Οσκαρ μικρού μήκους αριστουργηματικό «Feast» της Disney

Η σχέση ενός βοστονέζικου τεριέ με το αφεντικό του διαγράφεται μέσα σε 12 χρόνια, με σημείο αναφοράς τα γεύματα που μοιράζονται μεταξύ τους...

Ναι, αυτό. Κάτι τόσο απλό. Κάτι τόσο βαθιά συναισθηματικό. Κάτι τόσο γνώριμο σε όποιον είχε ποτέ στη ζωή του ένα τετράποδο σύντροφο για να μοιράζεται κάτι από τη ζωή του.

Με το μαγικό άγγιγμα του Πάτρικ Οσμπορν, υπεύθυνου animation για το αριστουργηματικό «Paperman» (δείτε το εδώ) που κέρδισε ως μεγάλο φαβορί το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στην 86η Απονομή, το «Feast» ήρθε να χαρίσει ακόμη ένα Οσκαρ μικρού μήκους animation στη Disney, στην ίδια ακριβώς τελετή που οι «Υπερέξι» κέρδισαν το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ.

Μέσα σε επτά περίπου λεπτά απόλυτης μαεστρίας, η Disney ισοπεδώνει κάθε έννοια του animation κάνοντας τη λέξη «cute» να μοιάζει απλά λίγη για να περιγράψει την εμπειρία.

Δείτε εδώ ολόκληρο το «Feast»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: