Buzz

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρον Χάουαρντ για την ταινία του Χαν Σόλο

στα 10

Μετά τον πανικό που προκάλεσε η αποχώρηση των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ από την σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας του Χαν Σόλο, έρχονται και οι πρώτες ανακοινώσεις από τον καινούργιο σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρον Χάουαρντ για την ταινία του Χαν Σόλο

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση ότι ο Ρον Χάουαρντ αναλαμβάνει την σκηνοθεσία της ταινίας του Χαν Σόλο, μετά την αποχώρηση των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ από την καρέκλα του σκηνοθέτη λόγω «καλλιτεχνικών διαφορών», ο Χάουαρντ βρήκε το χρόνο να πει δυο πράγματα για την ταινία μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Αναφέρει πως ελπίζει να τιμήσει την όλη δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής από τους προηγούμενους σκηνοθέτες και ότι είναι μεγάλος φαν της σειράς από όταν κυκλοφόρησε το 1977. Ο Χάουαρντ έχει μια μεγάλη σχέση με το «Star Wars», όταν ακόμα δούλευε μαζί με τον Λούκας στο «American Grafitti», και είχαν συζητήσει αρκετές φορές μαζί γύρω από την ιστορία του έπους του Λούκας.

Διαβάστε ακόμα: 40 χρόνια «Star Wars». Πώς είχαν υποδεχτεί τότε οι κριτικοί το έπος του Τζορτζ Λούκας;

Μάλιστα ακόμα και ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους είπε στο twitter του ότι επιτέλους ο κόσμος θα μάθει την μεγάλη ανατροπή που ο Τζορτζ τους έλεγε στα γυρίσματα του «American Grafitti». Φυσικά ο Χάουαρντ έσπευσε να του πει να μην αναφέρει τίποτα παραπάνω…

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες επικράτησε ένας μικρός πανικός στα γυρίσματα της, ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής ταινίας, του Χαν Σολό, όταν ανακοινώθηκε από την Lucasfilm πως οι σκηνοθέτες της Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ αποχωρούν. Με μια δήλωση τους οι Λορντ και Μίλερ αναφέρουν πως «δυστυχώς το όραμά μας για την ταινία του Χαν Σόλο δεν βρισκόταν στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνο που είχε η παραγωγή. Γενικά δεν είμαστε οπαδοί της φράσης ‘καλλιτεχνικές διαφορές’, αλλά για μια φορά αυτό το κλισέ είναι η πραγματικότητα. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για την εκπληκτική δουλειά όλου του συνεργείου και των ηθοποιών.»

H ταινία θα μιλάει για τα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο, με τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν και πάλι στις 10 Ιουλίου, ενώ η ταινία εξακολουθεί να παραμένει προγραμματισμένη για να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.

Διαβάστε ακόμη