Buzz

To «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» είναι αφιερωμένο στην Κάρι Φίσερ

στα 10

Ο Ράιαν Τζόνσον αποτίει τον ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη της Κάρι Φίσερ αφιερώνοντας της την ταινία του.

To «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» είναι αφιερωμένο στην Κάρι Φίσερ

Λίγες ώρες έμειναν πριν το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» ξεκινήσει το κινηματογραφικό του ταξίδι και εδώ στην Ελλάδα. Μετά τις ενθουσιώδεις πρώτες αντιδράσεις από την πρεμιέρα του στο Λος Αντζελες και τις διθυραμβικές κριτικές του που ακολούθησαν, ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον ανακοίνωσε πως η ταινία αυτή είναι αφιερωμένη στην Κάρι Φισερ, η οποία πέθανε πριν έναν χρόνο περίπου σε ηλικία 60 ετών.

Πρόκειται για μια άκρως συναισθηματικά φορτισμένη ταινία, και αυτό γιατί είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε στη οθόνη την Κάρι Φίσερ στον ρόλο της Στρατηγού, πλέον, Λέια και έτσι κατά την διάρκεια των τίτλων τέλους αναγράφονται τα εξής «Στη μνήμη της πριγκίπισσάς μας, Κάρι Φίσερ».

Ο Τζόνσον επίσης της αφιέρωσε ολόκληρη την βραδιά της επίσημης πρεμιέρας λέγοντας πως «θα ήθελα να αφιερώσω την αποψινή βραδιά στην Κάρι. Ξέρω πως βρίσκεται εκεί πάνω και με κατσαδιάζει λέγοντας “γαμώτο Ράιαν, πως τολμάς να μελαγχολείς τον κόσμο κάνοντας αυτή την αφιέρωση απόψε;” Οπότε ας περάσουμε όλοι τέλεια απόψε για χάρη της Κάρι».

Το «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμη

princess leia the last jedi