Buzz

Πρώτες αντιδράσεις για το «Star Wars: The Last Jedi»

στα 10

Τα πρώτα σχόλια για το νέο επεισόδιο του «Πολέμου των Αστρων» που σκηνοθετεί ο Ράιαν Τζόνσον κατακλύζουν ήδη τα social media και είναι σε μεγάλο βαθμό ενθουσιώδη.

Πρώτες αντιδράσεις για το «Star Wars: The Last Jedi»

Μπορεί το επόμενο κινηματογραφικό κεφάλαιο στην επική διαγαλαξιακή σάγκα του «Πολέμου των Αστρων» να κυκλοφορεί επίσημα στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, όμως ένας μικρός αριθμός τυχερών είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την ταινία στην παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/12 στο Λος Αντζελες. Το εμπάργκο δεν επιτρέπει ακόμα τις επίσημες κριτικές να δημοσιευτούν, ωστόσο τα πρώτα σύντομα σχόλια των θεατών συρρέουν ήδη στα social media, και οι αρχικές αυτές αντιδράσεις για την ταινία του Ράιαν Τζόνσον είναι μάλλον ενθουσιώδεις.

Διαβάστε ακόμη: «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi»: Η δύναμη και πώς να την κάνεις δική σου σε ένα βίντεο!

Star Wars: The Last Jedi 607

Κάποια από τα πρώτα αυτά σχόλια κάνουν λόγο –μάλλον υπερβολικά– ακόμα και για την καλύτερη ταινία της σειράς, άλλοι μιλούν για τη σπουδαιότερη ερμηνεία του Μαρκ Χάμιλ στο ρόλο του Λουκ Σκάιγουοκερ, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που προειδοποιούν για τα spoilers, καθώς η πλοκή μοιάζει να κρύβει αρκετές εκπλήξεις για την εξέλιξη κάποιων χαρακτήρων – στα ελάχιστα αρνητικά που αναφέρονται μερικοί σημειώνουν τη μεγάλη διάρκεια της ταινίας.

Δείτε μερικές από τις πρώτες αυτές αντιδράσεις παρακάτω.




























Star Wars: The Last Jedi 607

Διαβάστε ακόμη

Star Wars: The Last Jedi poster 607