Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον θέλει να κάνει την δική του ταινία «Star Wars»

στα 10

Ο Πολ Τόμας Αντερσον, όχι μόνο είναι μεγάλος οπαδός αλλά θέλει και να γυρίσει μια ταινία «Star Wars». Αρκεί να βρεθεί κάποιος να πιστέψει στο όραμά του.

Ο Πολ Τόμας Αντερσον θέλει να κάνει την δική του ταινία «Star Wars»

Η Lucasfilm τον τελευταίο καιρό φαίνεται να μην έχει και την καλύτερη φήμη, μιας και αλλάζει τους σκηνοθέτες με την ίδια ευκολία που ετοιμάζει και μια ταινία «Star Wars» (όλοι θυμούνται τι έγινε με τον Κόλιν Τρέβοροου του «Episode IX» και τους Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ στην ταινία «Solo»), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πολλοί είναι εκείνοι οι σκηνοθέτες οι οποίοι θέλουν να κάνουν την δική τους ταινία για έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά.

Μέσα στους αμέτρητους αυτούς σκηνοθέτες, η έκπληξη είναι πως και ο Πολ Τόμας Αντερσον ενδιαφέρεται, και μάλιστα αρκετά, να κάνει την δική του ταινία «Star Wars». Παρόλο που θα θέλαμε να δούμε τον Αντερσον στην σκηνοθετική καρέκλα όσο πιο σύντομα γίνεται, μάλλον κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο μιας, σύμφωνα με τον ίδιον, δεν είναι και σίγουρο κατά πόσο η Lucasfilm και η Disney θα δέχονταν την δική του εκδοχή.

Διαβάστε ακόμα: Η Μάργκαρετ Ατγουντ συνδέει την 11η Σεπτεμβρίου με το... «Star Wars»

paul thomas anderson 607

Γιατί; «Θα ήταν παρά πολύ μεγάλη σε διάρκεια και μάλλον αρκετά καταθλιπτική», δήλωσε ο Αντερσον σε μια συνέντευξή του στο Fandango. «Ολοι τους θα ήταν κακόκεφοι. Αλλά αν ήταν μια ιστορία για επαναστάτες εναντίον της Αυτοκρατορίας θα το έκανα. Αυτή η ιστορία ποτέ δεν παλιώνει για μένα. Και ειδικά τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να έχουμε μια ωραία ιστορία για την αντίσταση. Οπότε δεν είμαι μόνο μεγάλος οπαδός αυτών των ιστοριών, αλλά επίσης ένα τεράστιος οπαδός των “Star Wars”. Ανυπομονώ να δω τι έχουν κάνει με τις επόμενες ταινίες.»

Επίσης ο Πολ Τόμας Αντερσον είπε πως ήταν αρκετά ενθουσιασμένος με το «Οι Τελευταίοι Jedi» και θα ήθελε να μάθει περισσότερα με για την καταγωγή της Ρέι. «Αυτό είναι και το πιο ουσιώδες ζήτημα για μένα αυτή την στιγμή. Ποιοι είναι οι γονείς της Ρέι; Υπάρχουν αρκετές θεωρίες που ακούγονται στο σπίτι μου. Τα παιδιά έχουν τις δικές τους και όλοι μας είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι», δήλωσε.

Ομως και μόνο στην ιδέα ότι ο Πολ Τόμας Αντερσον θέλει να γυρίσει μια ταινία «Star Wars», είτε είναι μια stand alone ταινία ή μια ταινία σε κάποια άλλη τριλογία, είναι κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οσο καταθλιπτική και μεγάλη θέλει να είναι. Αρκεί κάποιος να του πει το «ναι». Ελπίζουμε μόνο η Lucasfilm και η Disney να ακούνε.

Διαβάστε ακόμη: