Buzz

O Οσκαρ Αϊζακ επιβεβαιώνει πως το ένατο επεισόδιο «Star Wars» θα κλείσει «με έναν πολύ όμορφο τρόπο» την ιστορία της Λέια

στα 10

Σύμφωνα με δηλώσεις του, το ένατο επεισόδιο του saga θα είναι ένας φόρος τιμής τόσο στον χαρακτήρα της Λέια όσο και στη γυναίκα πίσω απ' αυτόν.

O Οσκαρ Αϊζακ επιβεβαιώνει πως το ένατο επεισόδιο «Star Wars» θα κλείσει «με έναν πολύ όμορφο τρόπο» την ιστορία της Λέια

Τα γυρίσματα του ένατου επεισοδίου του «Star Wars» έχουν ξεκινήσει ήδη, και αυτό που απασχολεί αρκετούς φανς είναι για το πως θα διαχειριστεί τον θάνατο της Κάρι Φίσερ ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς.

Ηδη έχει επιβεβαιωθεί πως η Φίσερ θα παίζει στο επερχόμενο ένατο επεισόδιο του saga, με τον Εϊμπραμς να χρησιμοποιεί αχρησιμοποίητο υλικό που γυρίστηκε για το έβδομο επεισόδιο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», αλλά ακόμα κάποιοι φανς παραμένουν διστακτικοί για το αν θα δικαιώσει τον χαρακτήρα της Λέια Οργκάνα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Οσκαρ Αϊζακ θυμάται τις σφαλιάρες που έφαγε από την Κάρι Φίσερ στα γυρίσματα του «The Last Jedi»

princess leia the last jedi

Ο Οσκαρ Αϊζακ, μιλώντας στο The Daily Beast, προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες λέγοντας πως η ιστορία της Λέια θα κλείσει «με έναν πολύ όμορφο τρόπο» αποτίοντας φόρο τιμής τόσο στον χαρακτήρα αλλά και στο πρόσωπο της Φίσερ. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως «η ιστορία ασχολείται με αυτό αρκετά. Είναι περίεργο πράγμα να βρίσκεσαι στα γυρίσματα, να μιλάς για την Λέια και να μην βλέπεις πουθενά την Κάρι. Υπάρχει ένας πόνος σε όλο αυτό… Ασχολείται με αυτόν τον εκπληκτικό χαρακτήρα που δημιούργησε η Κάρι, μένα ένα πραγματικά πολύ όμορφο τρόπο.»

Ακόμα και ο αδερφός της, Τοντ Φίσερ, επιβεβαίωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε το ότι η Λέια θα εμφανιστεί στο ένατο επεισόδιο μέσω αχρησιμοποίητου υλικού λέγοντας «η αδερφή μου και η Πριγκίπισσα Λέια είναι το ένα και το αυτό. Και η ιδέα πως αυτή η ιστορία σταματάει και δεν συνεχίζει είναι πολύ ενοχλητικό για εμένα. Είναι υπέροχο ότι θα λειτουργήσει έτσι και χάρη στον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, θα είναι, είμαι σίγουρος, μια μαγική και σημαντική στιγμή για όλους μας.»

Δεν είναι ακόμα γνωστό για το αν η Λέια θα παίξει κάποιο μεγάλο ρόλο στην ιστορία ή και για την διάρκεια εμφάνισής της, αλλά ο Αϊζακ επιβεβαίωσε πως θα δούμε ένα κλείσιμο στην ιστορία της. Το ένατο επεισόδιο του «Star Wars» θα βγει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Διαβάστε ακόμη