Buzz

Ο Οσκαρ Αϊζακ θυμάται τις σφαλιάρες που έφαγε από την Κάρι Φίσερ στα γυρίσματα του «The Last Jedi»

στα 10

Ο Οσκαρ Αϊζακ βρέθηκε χτες στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ και θυμήθηκε το πόσο πόνεσε στις πρώτες μέρες των γυρισμάτων του «The Last Jedi».

Ο Οσκαρ Αϊζακ θυμάται τις σφαλιάρες που έφαγε από την Κάρι Φίσερ στα γυρίσματα του «The Last Jedi»

Ο θάνατος της Κάρι Φίσερ, τον περασμένο Δεκέμβρη, άφησε τους πάντες συντετριμμένους. Και καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του «Star Wars: The Last Jedi» στους κινηματογράφους, ολοένα και περισσότεροι συνάδελφοί της θυμούνται τον υπέροχο αυτόν άνθρωπο, φίλο και συνεργάτη τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Οσκαρ Αϊζακ, ο οποίος είχε γίνει πολύ καλός φίλος με την Φίσερ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Force Awakens».

O Αϊζακ, αν και νιώθει ευλογημένος για το ότι κατάφερε να γνωρίσει από κοντά και να δουλέψει μαζί με την Φίσερ, έναν τόσο πνευματώδη και αστείο άνθρωπο, ήταν συντετριμμένος όταν έμαθε για τον θάνατό της. Στην συνέντευξη που έδωσε χτες στο «The Late Show» στου Στίβεν Κόλμπερτ ο Αϊζακ θυμάται μια από τις πρώτες μέρες γυρισμάτων του «The Last Jedi», στις οποίες είχε μια σκηνή μαζί με την Κάρι Φίσερ.

Διαβάστε ακόμα: Θα εμφανίζεται τελικά η Κάρι Φίσερ στο επεισόδιο ΙΧ του «Star Wars»;

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα των γυρισμάτων είχα μια σκηνή με την Κάρι. Εκείνη την ημέρα όλοι προσπαθούσαν να βρουν τον τόνο στον οποία θα γυρίσουν την συγκεκριμένη σκηνή όπου πήγαινα και της μιλούσα και αυτή ήταν πολύ νευριασμένη μαζί μου και με χαστούκιζε. Ο Ράιαν (ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον) συνέχιζε να ζητάει να το ξανακάνουμε, και μας πήρε περίπου 27 φορές για να το πετύχουμε, και κάθε φορά η Κάρι κατάφερνε να με χαστουκίζει σε ένα διαφορετικό σημείο του προσώπου μου.»

Μπορείτε να δείτε όλο το συγκεκριμένο απόσπασμα από την συνέντευξη του Αϊζακ στο παρακάτω βίντεο.


Διαβάστε περισσότερα: