Buzz

Eνα Baby Yoda δώρο θέλω αφού

στα 10

Μπορείτε πλέον να παραγγείλετε τον Baby Yoda, αλλά όχι για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας.

Eνα Baby Yoda δώρο θέλω αφού

Από τη στιγμή που ο Baby Yoda (ή The Child) εμφανίστηκε ως την μεγαλύτερη έκπληξη της σειράς του Disney+ «The Mandalorian», όλο το Ιντερνετ ψάχνει πώς να τον αποκτήσει από τα κατάστηματα με merchandise του «Star Wars». Το πράσινο μωρό που κουνάει τα αυτάκια του όμως δεν υπήρχε πουθενά. Κι αυτό γιατί ο Τζον Φαβρό δεν ήθελε να κυκλοφορήσει το νέο εμπόρευμα και να χαλάσει την έκπληξη. Μετά.... η πρώτη κούκλα ήταν απογοητευτική και αποσύρθηκε.

Μέχρι σήμερα που η γνωστές εταιρίες Funko και Mattel έβγαλαν την Funko Pop βερσιόν του Baby Yoda και είναι μια γλύκα.

Αν όμως σκέφτεστε ότι αυτό είναι ένα ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για τους φανατικούς, θα σας απογοητεύσουμε. Δεν θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε παραγγελίες μέχρι τον Μάρτιο του 2020 («περισσότερες πληροφορίες σε λίγο» γράφει η ανακοίνωση).

Δείτε κι αυτό: Δείτε το «Star Wars» όπως δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ - ως μια παράσταση του παραδοσιακού ιαπωνικού θεάτρου Καμπούκι

Baby Yoda 607 2

Baby Yoda 607 1

Το «Mandalorian» εξελίσσεται μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας και πριν την άνοδο του Πρώτου Τάγματος και ακολουθεί τις περιπέτειες ενός μοναχικού πιστολέρο, ο οποίος ταξιδεύεις στις άκρες του γαλαξία. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες που υπογράφουν τα επεισόδια οι Ντέιβ Φιλόνι, Τάικα Γουατίτι, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ρικ Φαμουγιάγουα και Ντέμπορα Τσόου, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Τζον Φαβρό.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Βέρνερ Χέρτσογκ χαρακτηρίζει το «The Mandalorian» ως «σινεμά»