Buzz

Ο Ghostface τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη στο νέο τρέιλερ του «Scream VI»

στα 10

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου.

Ο Ghostface τρομοκρατεί τη Νέα Υόρκη στο νέο τρέιλερ του «Scream VI»

Το νέο «Scream» κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το franchise δημιουργώντας ένα requel γεμάτο αυτοσαρκαστική διάθεση και μπόλικο gore. Και το νέο «Scream», το οποίο αυτή την φορά υιοθετεί τον αριθμό έξι στον τίτλο του, φαίνεται πως θα θέλει να συνεχίσει την παράδοση αυτή αλλά αφήνοντας πίσω το πολύπαθο Γουντσμπόρο και τους κατοίκους του και μεταφέροντας τη δράση, που αλλού, στη Νέα Υόρκη.

Στο νέο τρέιλερ ο Ghostface φαίνεται πιο αδίστακτος από ποτέ, με το να κυνηγάει τις Μελίσα Μπαρέρα και Τζίνα Ορτέγκα μέσα σε ένα μίνι μάρκετ, σκοτώνοντας όποιους βρεθούν μπροστά του, αλλά και με την Κόρτνεϊ Κοξ, στην οποία αποκαλύπτει πως υπάρχει κάτι διαφορετικό σε αυτόν από τους προηγούμενους δολοφόνους.

Διαβάστε ακόμα: Save the date. Το Netflix αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών του για το 2023

scream 6

Την ταινία σκηνοθετούν οι Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ (γνωστοί και ως Radio Silence), ενώ οι Τζέιμς Βάντερμπιλντ και Γκάι Μπουζίκ θα έγραψαν το σενάριο. Αυτή την φορά η Νιβ Κάμπελ δεν θα επιστρέψει στην ταινία, αλλά η Κόρτνεϊ Κοξ θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στον ρόλο της Γκέιλ Γουέδερς και μαζί της θα φέρει και την Χέιντεν Πανετιέρ από το «Scream 4». Μαζί της επιστρέφουν και οι τέσσερις επιζώντες της προηγούμενης ταινίας Μελίσα Μπαρέρα, Τζάσμιν Σαβόι Μπράουν, Μέισον Γκούντινγκ και Τζένα Ορτέγκα. Στην ταινία επίσης θα πρωταγωνιστήσουν και οι Σαμάρα Γουίβινγκ, Ντέρμοντ Μουλρόνεϊ, Τζακ Τσάμπιον, Χένρι Τζέρνι, Λιάνα Λιμπεράτο, Ντεβίν Νεκόντα, Τόνι Ρεβολόρι και Τζος Σεγκάρα.

Το «Scream VI» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου 2023.

scream 6