Buzz

Saturday Night Live: Η Κάρι Μάλιγκαν σατιρίζει τα γυναικεία γκέι δράματα εποχής

στα 10

Mε ένα τόσο αστείο spoof trailer που νομίζουμε ότι θα γέλαγε και η Σελίν Σιαμά. Δείτε το!

Saturday Night Live: Η Κάρι Μάλιγκαν σατιρίζει τα γυναικεία γκέι δράματα εποχής

Guest host στο SNL το προηγούμενο Σάββατο ήταν η «Promising Young Woman» Κάρι Μάλιγκαν - στην τελική ευθεία για το pomotion και τη διεκδίκηση του Οσκαρ Α' Γυναικείου.

Η 36χρονη Αγγλίδα επιχείρησε να τσαλακωθεί και να προσαρμοστεί στο ιδιαίτερο χιούμορ του Saturday Night Live, αλλά δεν ήταν όλα τα σκετς αστεία, ούτε και ίδια ο πιο χαλαρός άνθρωπος στον κόσμο.

Λαμπερή εξαίρεση, κάτι που ήρθε πολύ κοντά στα νερά της: το σκετς «spoof trailer» μίας «λεσβιακής ταινίας εποχής», στα πρότυπα του «Το Πορτρέτο Μιας Γυναίκας Που Φλέγεται» της Σελίν Σιαμάν, ή του φετινού «Ammonite» του Φράνσις Λι.

Δείτε κι αυτό: Διαχρονική απόλαυση: Οι γυναίκες ηθοποιοί της χρονιάς στο roundtable του Hollywood Reporter

Lesbian drama 607

Η φωνή του εκφωνητή στο τρέιλερ μάς συστήνει την ιστορία μίας ηρωίδας σε κατάθλιψη που ζει σε «μία παραθαλάσσια πόλη του 19ου αιώνα» κι ο γιατρός συμβουλεύει τον άντρα της ότι χρειάζεται «τους ήχους των γλάρων, γκρι αέρα και μεγάλες βόλτες σε ψηλά βράχια με μια γυναίκα».

«Από τους δημιουργούς του "Πορτρέτου μιας Γυναίκας που Φλέγεται" και "Ammonite", έρχεται Το "Λεσβιακό Δράμα Εποχής", μία νέα ταινία με μόνο 12 γραμμές διαλόγου και 150 λετπών διάρκεια, όπου δυο στρέιτ λευκές πρωταγωνίστριες τολμούν την απόλυτη ερμηνεία: δεν φορούν μακιγιάζ...»

Kανείς δεν μπορεί να επιτεθεί σε ταινιάρες φυσικά, αλλά μερικές αλήθειες για το genre που δημιουργείται νομίζουμε ότι αποτελούν καλοπροαίρετη σάτιρα. Και αν το έβλεπαν το Σάββατο, θα γελούσαν - και η Σελίν Σιαμά και η Κέιτ Γουίνσλετ.

Πατήστε το play:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: