Buzz

Ο Σάμιουελ Τζάκσον δεν πιστεύει στις παρέες ηρώων της Marvel, αλλά σ' αυτές του Ταραντίνο

στα 10

«Η μεγαλύτερη επαφή και σύνδεση με κινηματογραφικούς συνεργάτες ήταν σε ταινία του Ταραντίνο...»

Ο Σάμιουελ Τζάκσον δεν πιστεύει στις παρέες ηρώων της Marvel, αλλά σ' αυτές του Ταραντίνο

Δεν είναι άγνωστος στα -μυθικά- ensemble casts. Ο Σάμιουελ Τζάκσον είναι κομμάτι του σύμπαντος της Marvel, εδώ και χρόνια ο «Νικ Φιούρι» τωνν «Avengers». Είναι επίσης μέρος της μυθολογίας των «Star Wars» ταινιών, ως ο σεβαστός δάσκαλος και μέλος του Υψηλού Συμβουλίου των Τζεντάι «Μέις Γουίντου».

Κι όμως. Παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο Legend of Cinema, με το οποίο τον τίμηση το Φεστιβάλ της Σαβάνα, ο Τζάκσον κατέθεσε, για ακόμα μία φορά, πίστη στον φίλο και συνεργάτη του Κουέντιν Ταραντίνο. Επαληθεύοντας τις φήμες που θέλουν τον σκηνοθέτη να δημιουργεί μία ατμόσφαιρα κοινότητας στα γυρίσματά του και μη επιτρέποντας στους ηθοποιούς του να απομονώνονται ή να βυθίζονται στην οθόνη των κινητών τους.

Θυμηθείτε κι αυτό: Μαγειρέψτε μαζί μας: Πώς να φτιάξετε το «Big Kahuna Burger» από το Pulp Fiction

hateful 8 cast 607

Ο Τζάκσον (ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε 6 ταινίες του Κουέντιν, από το «Pulp Fiction» μέχρι το «Django Unchained») μίλησε συγκεκριμένα για την εμπειρία του στο σετ των «Μισητών Οκτώ»:

«Οι "haters" έχουμε ένα chain text κι επικοινωνούμε κάθε βδομάδα. Συζητάμε που είμαστε, τι κάνουμε, πώς βλέπουμε τις πολιτικές εξελίξεις. Με αυτούς τους συνεργάτες μου έχω την μεγαλύτερη σύνδεση που έχω βιώσει σε ταινία...»

Διαβάστε περισσότερα: