Buzz

O Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δεν κάνει ταινίες για να πάρει Οσκαρ!

στα 10

Μιλώντας στο περιοδικό GQ με αφορμή την επερχόμενη έξοδο του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον βάζει μερικά πράγματα στη θέση τους. Με τον δικό του τρόπο.

O Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δεν κάνει ταινίες για να πάρει Οσκαρ!

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί σε όλη την Αμερική μαίνονται εναντίον του Κουέντιν Ταραντίνο, σε μία διαμάχη που απομακρύνει τη συζήτηση από τη νέα του ταινία, τη «βρώμικη» δουλειά αναλαμβάνει για αρχή ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον που σε συνεντευξή του στο GQ, με αφορμή την επερχόμενη έξοδο του «The Hateful Eight» τα Χριστούγεννα μιλάει για το θαυμασμό του για τον αγαπημένο του σκηνοθέτη:

«Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει γράψει ποτέ, αν όχι το καλύτερο», δηλώνει για το «The Hateful Eight» πριν επεκταθεί στην υποκρισία όσων ηθοποιών δηλώνουν πως δεν αντέχουν να βλέπουν τον εαυτό τους στο σινεμά και τη ματαιότητα των Οσκαρ.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Δυόμιση απολαυστικά λεπτά στο τρέιλερ του «The Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο

Samuel L. Jackson

«Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες... αν κάνω ζάπινγκ και πέσω σε κάποια ταινία μου την βλέπω ό,τι και να είναι. Εχω ένα συρτάρι με DVD απ' όλες τις ταινίες μου, οπότε όταν θέλω πηγαίνω και βάζω κάποια για να τη δω. Οι ηθοποιοί που λένε ότι δεν αντέχουν να βλέπουν τον εαυτό τους λένε μαλακίες. Αν δεν αντέχεις να δεις τον εαυτό σου τότε γιατί περιμένεις από κάποιον να πληρώσει 13.5 δολάρια για να σε δει;».

Διαβάστε ακόμη: Κανένας Τραβόλτα! Αυτό ήταν το καστ που ήθελε αρχικά ο Κουέντιν Ταραντίνο για το «Pulp Fiction»!

Samuel L. Jackson

«Αυτό που έχω να κάνω είναι να είμαι χαρούμενος και δουλεύω, όσο η δουλειά είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο - να βρίσκω πρότζεκτς που να με ενθουσιάζουν... Μερικοί άνθρωποι κάνουν μόνο ταινίες που έχουν νόημα και πρόκειται να κυκλοφορήσουν κατά την οσκαρική περίοδο, αλλά εγώ δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Εχω δουλέψει αρκετά ώστε να μην ανησυχώ για το αν θα κερδίσω ποτέ ένα Οσκαρ.»

O Σάμιουελ Λ. Τζάκσον είχε προταθεί για Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στο «Pulp Fiction», ενώ το «The Hateful Eight» σηματοδοτεί την έκτη του συμμετοχή σε ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

Διαβάστε ακόμη: