Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

στα 10

Σημειώστε από σήμερα ποιες ταινίες θα βγουν στις αίθουσες την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Ο πολυαναμενόμενος «Φάρος» του Ρόμπερτ Εγκερς επιτέλους ρίχνει το σκοτεινό του φως στις αίθουσες της ελλάδας, ενώ ο Γκάι Ρίτσι δοκιμάζει και πάλι μια συνταγή που συνήθως «του βγαίνει» ακόμη κι αν την έχουμε λίγο βαρεθεί. Επί ελληνικού εδάφους, από την άλλη η εβδομάδα μας επιφυλάσσει δυο ταινίες που δεν θα μπορούσαν να βρίσκονται πιο μακριά η μια από την άλλη.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.


Ο Φάρος (The Lighthouse) του Ρόμπερτ Εγκερς

Στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890, σε ένα μυστηριώδες νησί, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και, τελικά, θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.Ρεσιτάλ ερμηνείας από τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Γουίλεμ Νταφόε στο δεξιοτεχνικό δεύτερο κομμάτι τρόμου του Ρόμπερτ Εγκερς που είχε εντυπωσιάσει με τη «Μάγισσα».


The Gentlemen του Γκάι Ρίτσι

Ο Γκάι Ρίτσι κάνει μια ακόμη ταινία δράσης με αξιοζήλευτο ανδρικό καστ επιστρέφοντας σε μια συνταγή που (ελπίζουμε) δεν αποτυγχάνει.Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου ΜακΚόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.


Cosmic Candy της Ρηνιώς Δραγασάκη

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Ρηνιώ Δραγασάκη έρχεται, στις αίθουσες μετά τη συμμετοχή της στο Fantatsic Fest και το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου κέρδισε το Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και το Βραβείο του ελληνικού τμήματος του WIFT.Η Άννα (Μαρία Κίτσου), μια μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμίας σουπερμάρκετ αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του. Την ίδια στιγμή διαπραγματεύεται την πιθανή της απόλυση και ένα ρομαντικό ειδύλλιο για πρώτη φορά στη ζωή της. Και όλα αυτά υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας Κόσμικ Κάντι, της καραμέλας που σκάει στο στόμα.


Το Απίθανο Ταξίδι ενός Φακίρη (The Extraordinary Journey of the Fakir)του Κεν Σκοτ

Καναδός σκηνοθέτης, Ινδός πρωταγωνιστής, γαλλική παραγωγη βασισμένη σε ένα «ευκολοδιάβαστο» βιβλίο που έκανε επιτυχία πριν μερικά χρόνια.Ο Aτζα, ένας έξυπνος νεαρός φακίρης από τη Βομβάη, ξεκινάει ένα απίθανο ταξίδι, όταν πεθαίνει η μητέρα του, με στόχο να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ του. Ανακαλύπτει τον έρωτα σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ στο Παρίσι, έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο και τους Σομαλούς μετανάστες στην Αγγλία, αποκτά τη φήμη δεινού χορευτή στη Ρώμη και ζει την περιπέτεια μέσα σε ένα αερόστατο που διασχίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα. Στο τέλος, συνειδητοποιεί πως βρήκε τους αληθινούς θησαυρούς της ζωής – και ποιος θέλει να γίνει στην πραγματικότητα.


Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2 (Sheep and Wolves: Pig Deal) του Βλάντιμιρ Νικολάεφ

Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες - μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα. Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις - γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!Οι λύκοι και τα πρόβατα ζουν αρμονικά στη συνέχεια της ρώσικης ταινίας κινουμένων σχεδίων, που διδάσκει την ενότητα!


Χαλβάη 5-0 του Μάνου Καμπίτη

Η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή είναι εδώ. Και ήδη από το τρέιλερ είναι χειρότερη κι από αυτό που (δεν) μπορούσαμε να φανταστούμε. Ενας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ιντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.