Πρόβατα Εναντίον Λύκων 2

Sheep and Wolves: Pig Deal

του Βλάντιμιρ Νικολάεφ

ΚΡΙΤΙΚΗ 21 JAN 2020

4 στα 10

Οι λύκοι και τα πρόβατα ζουν αρμονικά στη συνέχεια της ρώσικης ταινίας κινουμένων σχεδίων, που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά.

Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες - μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα.

Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις - γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

Στη δεύτερη ταινία με τους ίδιους χαρακτήρες, λύκους και πρόβατα που έχουν κατορθώσει να συνυπάρξουν στο ίδιο χωριό, η ιδανική τους κοινωνία απειλείται, απ όσους θέλουν τους λύκους, λύκους και τα πρόβατα πρόβατα. Ετσι αν το μήνυμα του πρώτου φιλμ ήταν η ειρηνική συνύπαρξη και η ενότητα, εδώ είναι το να μην παραδίδεις τα όπλα και να πολεμάς για το σωστό και γι αυτό που πιστεύεις.

Ενα μήνυμα που περνάει μέσα από ένα αρκούντως χαριτωμένο animation -αν ξεπεράσεις το πόσο αλλόκοτοι δειχνουν τόσο οι ανθρωπομορφικοί λύκοι όσο κυρίως τα ακόμη πιο ανθρωπομορφικά πρόβατα και μια ιστορία που είναι μάλλον σχηματική, αλλά όχι δίχως κάποιες έξυπνες στιγμές.

Εν τέλει, ακόμη κι αν δεν έχει κάτι καινούριο ή νεωτερικό να προσφέρει, το φιλμ βλέπεται ευχάριστα ειδικά από θεατές μικρότερης ηλικίας, αφού σε αυτούς απευθύνεται κάτι που γίνεται απόλυτα σαφές από το γεγονός ότι προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Που Παίζεται

Δες τις αίθουσες

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.