Buzz

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

στα 10

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη.

Flix Team
Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Βαριά πυροβολικά του καλλιτεχνικού σινεμά διεκδικούν μια θέση στο mainstream, καθώς το Halloween παραμονεύει...


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.


Halloween Kills

Halloween Kills του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

Λίγα λεπτά αφότου η Λόρι, η κόρη της Κάρεν και η εγγονή της Άλισον άφησαν το μασκοφόρο τέρας, τον Μάικλ Μάγιερς, παγιδευμένο να καίγεται στο υπόγειο, η Λόρι θα εισαχθεί στο νοσοκομείο με τραύματα πιστεύοντας ότι επιτέλους κατάφερε να σκοτώσει τον ισόβιο βασανιστή της. Αλλά όταν ο Μάικλ καταφέρνει να απελευθερωθεί, το τελετουργικό λουτρό αίματος θα αναβιώσει. Όσο η Λόρι παλεύει με τους πόνους και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί ξανά τον εαυτό της απέναντί του, ξεσηκώνει όλη την περιοχή σε ένα κυνήγι για τον ασταμάτητο φονιά. Οι γυναίκες θα ενωθούν με μια άλλη ομάδα επιζώντων ενός παλαιότερου μακελειού του Μάικλ και θα αποφασίσουν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν άγρυπνο όχλο που σκοπεύει να εξοντώσει τον Μάικλ μια για πάντα. Το κακό θα πεθάνει απόψε.

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν συνεχίζει να ανασκάπτει την ιστορία του «Halloween» στη δεύτερη ταινία της τριλογίας του. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

Respect 607 4

Respect της Λίζλ Τόμι

H ιστορία της ζωής της μυθικής τραγουδίστριας του R&B, Αρίθα Φράνκλιν. Τη μεγάλη ντίβα υποδύεται η Τζένιφερ Χάντσον - επιλογή της ίδιας της Φράνκλιν από το 2016 που η ταινία ήταν σε προπαραγωγή. «Εχω συναντηθεί κι επιλέξει κι εγκρίνει την ηθοποιό που θα με υποδυθεί» είχε δηλώσει τότε η Φράνκλιν. «Είναι πανέτοιμη κι εγώ πολύ χαρούμενη για εκείνη...».

Η Τζένιφερ Χάντσον είναι η Αρίθα Φράνκλιν σε έναν ρόλο που μοιάζει να γεννήθηκε για να παίξει. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

titane main

Titane της Ζουλιά Ντικουρνό

Μετά από μια σειρά ανεξήγητων εγκλημάτων, ένας πατέρας ξαναβρίσκει τον γιο του, που αγνοούνταν για 10 χρόνια.

H δεύτερη ταινία της Ζουλιά Ντικουρνό μετά το «Raw». Χρυσός Φοίνικας στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

madres parallelas main

Παράλληλες Μητέρες (Madres Paralelas) του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο , Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει. Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που χάρισε στην Πενέλοπε Κρουζ το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Από τις 28 Οκτωβρίου στις αίθουσες. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.

The Addams Family 2

Η Οικογένεια Ανταμς 2 (The Addams Family 2) των Γκρεγκ Τίρμαν, Κόνραντ Βέρνον

Η πιο τρομακτική και τρελή οικογένεια του κόσμου επιστρέφει! Και αυτή τη φορά φεύγει για ένα road trip, με τον δικό της αντισυμβατικό τρόπο. Τα απίθανα μέλη της οικογένειας Άνταμς θα επισκεφτούν πολλά μέρη της Αμερικής. Φυσικά θα κάνουν παντού την παρουσία τους αισθητή και θα αφήσουν σε κάθε στάση το ξεχωριστό τους αποτύπωμα. Στη διαδρομή θα συναντήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ θα κάνουν το λάθος να αφήσουν την έπαυλή τους στην επίβλεψη της γιαγιάς. Η goth, θανατολάγνα και εκκεντρική οικογένεια θα ζήσει μια ξέφρενη περιπέτεια που θα κοντέψει να τους στείλει… στον τάφο.

H οικογένεια Ανταμς επιστρέφει, από τις 28 Οκτωβρίου στις αίθουσες. Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. | Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, τους συντελεστές και τις προβολές της σε όλη την Ελλάδα.


Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας - και σε όλα τα θερινά.