Buzz

Οι Πολ Ραντ & Τζέφρι Μόργκαν κερνάνε γλυκό με τον καφέ

στα 10

Μπορεί η μαμά σας να σάς έμαθε να μην παίρνετε γλυκά από αγνώστους. Αλλά εδώ κάντε μια εξαίρεση.

Οι Πολ Ραντ & Τζέφρι Μόργκαν κερνάνε γλυκό με τον καφέ

Το Samuel's Sweet Shop βρίσκεται στο Ρίνεμπεκ του Λονγκ Αϊλαντ και εδώ και 30 περίπου χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο χαριτωμένα, παραδοσιακά καφέ-ζαχαροπλαστεία για τους 7.000 κατοίκους της περιοχής.

Ανάμεσά τους και οι οικογένειες των Πολ Ραντ και Τζέφρι Μόργκαν που έχουν σπίτια στην μικρή κωμόπολη.

Μόνο που όταν ο ιδιοκτήτης, Αϊρα Γκάτνερ, έφυγε από τη ζωή και το ζαχαροπλαστείο κινδύνεψε να κλείσει.

Τότε ο Ant-Man κι ο Νέγκαν ανέλαβαν δράση.

samuels

Οι δύο ηθοποιοί και οι γυναίκες τους, Χίλαρι Μπάρτον και Τζούλι Ραντ, αποφάσισαν να το αγοράσουν και να το διατηρήσουν ατόφιο - ως μία προσφορά στην κοινότητα τους. «Ερχόμαστε χρόνια εδώ, δεν μπορούσαμε να αντέξουμε την ιδέα ότι θα κλείσει...»

Σήμερα μαθαίνουμε όμως ότι δεν είναι «αόρατοι επενδυτές».

Οι πρωταγωνιστές των «Ghostbusters: Afterlife» και «Walking Dead» ασχολούνται προσωπικά με το μαγαζί - ο Πολ Ραντ μάλιστα, αρκετές φορές περνάει και πίσω από τον πάγκο και εξυπηρετεί τους ενθουσιασμένους πελάτες.

Οι ηθοποιοί διατήρησαν τους ίδιους υπαλλήλους που είχε κι ο αρχικός ιδιοκτήτης, ώστε να μη χάσουν τις δουλειές τους.

«Το πιο υπέροχο πράγμα με τα μικρά μέρη είναι ότι νιώθεις κι εσύ κομμάτι της κοινότητας. Να νιώθεις ότι ανήκεις στον τόπο που ζεις. Αυτό το συναίσθημα είναι απαραίτητο - ειδικά στη δική μας δουλειά...» δήλωσε ο Ραντ.

dean morgan

«Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ένα μέρος σπίτι μου» συμπληρώνει ο Ντιν Μόργκαν. «Τόσο διαφορετικό από το Λος Αντζελες, όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιοι μένουν δίπλα του...»

«Επίσης υπάρχει ακόμα ένα πλεονέκτημα όταν είσαι ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου» λέει ο Ραντ. «Σου φτιάχνουν και τρως το αγαπημένο σου χριστουγεννιάτικο γλυκό ακόμα κι όταν είναι Ιούνιος....»

Διαβάστε περισσότερα:

Paul Rudd