Buzz

Μέσα στη βροχή, ο Πολ Ραντ μοιράζει μπισκότα σε εκλογικό κέντρο του Μπρούκλιν

στα 10

Δεν χρειαζόμστε superheroes. Χρειαζόμαστε Πολ Ραντς. Oι «early voters» που αψήφησαν τη βροχή και στήθηκαν σε ουρές για να κάνουν το καθήκον τους σε εκλογικό κέντρο του Μπρούκλιν είχαν μια αναπάντεχη γλυκιά ανταμοιβή: μπισκότα από τα χέρια του Πολ Ραντ.

Μέσα στη βροχή, ο Πολ Ραντ μοιράζει μπισκότα σε εκλογικό κέντρο του Μπρούκλιν

Σε ένα φανταστικό παράλληλο σύμπαν, αυτός είναι φίλος μας. Ο 51χρονος Πολ Ραντ, αγνώριστος με μάσκα και καπέλο, χωρίς κουστωδία, χωρίς κάμερες, στάθηκε στη βροχή για ώρες, μοιράζοντας μπισκότα σε όσους βγήκαν να ψηφίσουν νωρίς σε εκλογικό κέντρο της γειτονιάς τους.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήρθατε να ψηφίσετε» τους έλεγε.

Θυμηθείτε τι έκανε κι εδώ: Ο Πολ Ραντ σου λέει να φοράς τη μάσκα σου σ' ένα διαφημιστικό που ξεκινά χαριτωμένα και τελειώνει με βρισίδια

Paul Rudd cookies 607

Ο Μπράιν Ρόσενγουορσελ, ο ντράμερ των «Guster», τον αναγνώρισε και τράβηξε ένα βίντεο με το κινητό του, το οποίο πόσταρε στο twitter.

«Περίμενα στην ουρά να ψηφίσω και βλέπω τον Πολ. Αρχικά, νόμιζα ότι περιμένει κι εκείνος για να ψηφίσει. Ομως δεν προχωρούσε. Εμενε στο ίδιο σημείο και κάτι μοίραζε. Οταν ήρθε η σειρά μου είδα ότι ήταν μπισκότα. Εμεινε μέσα στη βροχή μοιράζοντας μπισκότα!»


Τον αγαπάμε. Τέλος.

Διαβάστε περισσότερα: