Buzz

«Ghostbusters: Afterlife» | Ποιος είναι πιο γλυκός: ο Πολ Ραντ ή το μαρσμέλοου φαντασματάκι;

στα 10

Ο Πολ Ραντ. Ενα ακόμα trailer του «Ghostbusters: Afterlife» είναι εδώ.

«Ghostbusters: Afterlife» | Ποιος είναι πιο γλυκός: ο Πολ Ραντ ή το μαρσμέλοου φαντασματάκι;

Η είδηση πριν από δύο χρόνια ότι ο γιος του Ιβαν Ράιτμαν (του σκηνοθέτη που υπέγραψε τα πρώτα «Ghostbusters» στα 80ς), Τζέισον Ράιτμαν, ετοιμάζει ένα νέο «Ghostbusters» μάς είχε βρει να σηκώνουμε τα χέρια ψηλά: όπως και τα φαντάσματα, και τα sequels έμοιαζε να μην πεθαίνουν ποτέ.

Οπως και να έχει όμως, το «Ghostbusters: Afterlife» είναι πλέον έτοιμο για την πρεμιέρα του στις 10 Ιουλίου στην Αμερική και χθες κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer.

Διαβάστε και την προκλητική δήλωση του Μπιλ Μάρεϊ: Μπιλ Μάρεϊ για το «Ghostbusters» franchise: «Ο μοναδικός λόγος ενός sequel είναι το χρήμα»

Ghostbusters: Afterlife 607 3

Ghostbusters: Afterlife 607 2

H υπόθεση θέλει μία μητέρα να φτάνει με τα παιδιά της σε μία μικρή κωμόπολη της Αμερικής για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους εκεί. Μόνο που η πόλη αυτή δονείται συνεχώς από μικροσεισμούς, που όπως εξηγεί ο καθηγητής πατέρας φίλων των παιδιών, δεν έχει λογική εξήγηση: δεν είναι χτισμένη πάνω σε κάποιο ρήγμα.

Τα παιδιά φυσικά θα ανακαλύψουν την πηγή του κακού, θα ξαναξυπνήσουν τα φαντάσματα και θα μάθουν ποιος ήταν... ο παππούς τους!

Δύο σχόλια: κάθε φορά που θα βλέπουμε πιτσιρίκι από το «Stranger Things» σε ταινία, θα ξέρουμε ότι θα αναβιώνει μία 80ς μυθολογία τρόμου (μετά το «It», και στο «Ghostbusters: Afterlife» ο Φιν Γουλφχαρντ!)

Και τέλος: πόσο άμεσα συμπαθής ο Πολ Ραντ. Ο,τι κι αν παίζει. Πιο γλυκός κι από μαρσμέλοου!

Θυμηθείτε κι αυτό:Ελεος! Ποιος πραγματικά θέλει να δει ένα ακόμη «Ghostbusters»;

Δείτε το trailer: