Buzz

O Πολ Ραντ είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό People

στα 10

Μετά τον περσινό νικητή Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, ο Ραντ έρχεται να προστεθεί στην λίστα του περιοδικού με τους πιο σέξι άντρες στον πλανήτη.

O Πολ Ραντ είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό People

Οπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό People ανέδειξε τον πιο σέξι άντρα της χρονιάς. Και φέτος, σύμφωνα με το περιοδικό αυτός είναι ο Πολ Ραντ, ο άνθρωπος που δεν γερνά ποτέ.

«Θα προσπαθήσω αρκετά για να δείξω πως το αξίζω. Εχω μια επίγνωση, αρκετή για να ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι ακούνε ότι θα με επέλεγαν γι' αυτό, θα έλεγαν “τι;” Αυτό δεν είναι ψεύτικη ταπεινοφροσύνη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα έπρεπε να πάρουν τον τίτλο αυτό πριν από εμένα», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκούλι. Ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και ο Πολ Ραντ αγόρασαν ένα μαγαζί με καραμέλες για να το σώσουν

Ο Ραντ μπαίνει στην λίστα του People με τους πιο σέξι άντρες όπως τους Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζον Λέτζεντ, Ιντρις Ελμπα, Ντουέιν Τζόνσον, Κρις Μπέκαμ, Κρις Χέμσγουορθ, Ανταμ Λεβίν και Τσάνινγκ Τέιτουμ.

«Ελπίζω τώρα ότι επιτέλους θα είμαι καλεσμένος σε κάποια από εκείνα τα σέξι δείπνα με τον Κλούνεϊ και τον Πιτ και τον Μπ. Τζόρνταν. Και φαντάζομαι ότι θα είμαι σε πολλά περισσότερα γιοτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μεγαλώσω τις διαμονές μου στα γιοτ. Και πιθανότατα θα προσπαθήσω να δείχνω καλύτερος καθώς συλλογίζομαι κάτω από απαλό φωτισμό. Μου αρέσει να συλλογίζομαι. Νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να γίνω πιο εσωτερικός και μυστηριώδης. Και ανυπομονώ για αυτό», είπε με τον πάντα αστείο τρόπο του ο Ραντ στο περιοδικό.

Φυσικά με την ανακοίνωση αυτή πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του που έσπευσαν να τον συγχαρούν, ανάμεσά τους και ο Μαρκ Ράφαλο, Σεθ Ρόγκεν και Τζαντ Απατόου.