Buzz

Δείτε το «Moonwrapped» από τους δημιουργούς της «Anomalisa»

στα 10

To animation στούντιο πίσω από το υπέροχο «Anomalisa» του Τσάρλι Κάουφμαν, δημιουργεί ένα υπέροχο, σπαρακτικό, stop motion animation βίντεο κλιπ.

Δείτε το «Moonwrapped» από τους δημιουργούς της «Anomalisa»

Δεν είναι τυχαίο που τo υπέροχο stop motion animation του Τσάρλι Κάουφμαν, υποψήφιο με Οσκαρ «Anomalisa», μπήκε στην 7η θέση του Flix με τις 10 καλύτερες ταινίες του 2016. Τώρα, το στούντιο πίσω από το ενήλικο animation, Starburn Industries, δημιούργησε ένα μαγικό ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Ρίτσαρντ Έντγουαρτς, του τραγουδιστή του indie συγκροτήματος Margot & the Nuclear So and So’s, «Moonwrapped», από τον πρώτο σόλο του δίσκο «Lemon Cotton Candy Sunset».

Διαβάστε ακόμα: Χειροποίητη μαγεία: Κατασκευάζοντας την «Anomalisa»

moonwrapped

moonwrapped

moonwrapped

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Σοφία Εϊστρομ, η οποία κέρδισε την υποτροφία του Women in Film and Tiffany & Co. το 2015 από το American Film Institute. H Eϊστρομ δήλωσε πως όταν άκουσε το τραγούδι του Ρίτσαρντ και είδε μια γραμμένη περίληψη του βίντεο, ένιωσε πως ήθελε να το γυρίσει η ίδια. Και το στούντιο της έδωσε τα κλειδιά του κάστρου και την άφησε να κάνει ό,τι θέλει. Είναι το όνειρο κάθε δημιουργού! Ακόμα και ο Έντγουαρτς δήλωσε πως η Εϊστρομ κατάφερε να δημιουργήσει κάτι το υπέροχο και ακόμη καλύτερο από αυτό που είχε ήδη στο μυαλό του.

Μπορείτε να δείτε το υπέροχο, ασπρόμαυρο, stop motion animation βίντεο κλιπ «Moonwrapped» παρακάτω.


Δείτε ακόμη:

Tags: moonwrapped