Buzz

H «Anomalisa» του Τσάρλι Κάουφμαν!

στα 10

Οι δημιουργοί του «Community» εκμεταλλεύονται την crowd funding πλατφόρμα του Kickstarter για να κάνουν πραγματικότητα ένας stop-motion animation φιλμ γραμμένο από τον Τσάρλι Κάουφμαν. Θέλετε κι άλλο; Ο τίτλος του είναι «Anomalisa»!

H «Anomalisa» του Τσάρλι Κάουφμαν!

H ταινία αφηγείται την ιστορία ενός χαρισματικού και διάσημου ηγέτη που ταξιδεύει ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τις ζωές των ανθρώπων. Η δική του ζωή, όμως, έχει αρχίσει να μοιάζει κενή και χωρίς νόημα. Μοιάζει με μια μονότονη ύπαρξη όπου όλοι οι άνθρωποι γύρω του του φαίνονται ίδιοι. Ξαφνικά, μια μέρα, η φωνή ενός κοριτσιού τρυπάει το τίποτα της ζωής του. Και τον κάνει να νιώσει ξανά «ζωντανός». Τόσο που είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα πάντα και τους πάντες, ακόμη και την οικογένεια του, προκειμένου να δραπετεύσει μαζί του προς μια... καλύτερη ζωή.

Περιμένατε κάτι λιγότερο «περίεργο» από τον Τσάρλι Κάουφμαν; Προσπαθείτε ήδη να καταλάβετε τι κρύβει ο αναγραμματισμός της «Mona Lisa» στον τίτλο; Αν η παρήχηση με την «ανωμαλία» είναι τυχαία; Και σκεφτήκατε ποτέ κάποιους πιο ιδανικούς για να αναλάβουν την παραγωγή του «Anomalisa» από τον Νταν Χάρμον και τον Ντίνο Σταματόπουλο του «Community»;

Ειδικά ο τελευταίος, εκτός από το ρόλο του Starburns στην τηλεοπτική σειρά του NBC, είναι και ειδικός στο stop motion animation, υπεύθυνος για το «Moral Orel» και το «Mary Shelley's Frankehole» που προβλήθηκαν στο τηλεοπτικό δίκτυο Adult Swim, αλλά και για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο κινουμένων σχεδίων του «Community».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προλογίζει το «Anomalisa» για την καμπάνια χρηματοδότησης του από το Kickstarter και γιατί όχι συνεισφέρετε σε ένα πρότζεκτ που μοιάζει απλά τόσο αναμενόμενο που όλοι αναρωτιούνται πως κάποιο στούντιο δεν έσπευσε να δώσει τα ελάχιστα χρήματα που χρειάζονται για τη δημιουργία του!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της ταίνιας στο Kickstarter