Buzz

«Τhe Life Ahead»: δείτε πρώτες εικόνες από την μεγάλη επιστροφή της Σοφία Λόρεν

στα 10

Η 86χρονη θρυλική ντίβα επιστρέφει και πρωταγωνιστεί σε ταινία του γιου της, Εντοάρντο Πόντι, για το Netflix. Oμως έχει προγραμματιστεί να βγει και στις ιταλικές αίθουσες. Θέλει ο Εντοάρντο να στείλει τη μητέρα του για μία τελευταία υπόκλιση στα Οσκαρ; Δείτε το trailer.

«Τhe Life Ahead»: δείτε πρώτες εικόνες από την μεγάλη επιστροφή της Σοφία Λόρεν

11 χρόνια μετά το «Nine» του Ρομπ Μάρσαλ, η γυναίκα-σύμβολο του ιταλικού σινεμά επιστρέφει. Η Σοφία Λόρεν, στα 86 της χρόνια, αποδέχθηκε την πρό(σ)κληση του γιου της Εντοάρντο Πόντι και είναι η πρωταγωνίστρια της νέας του ταινίας.

Διαβάστε κι αυτό: Και όμως, η Σοφία Λόρεν είναι έτοιμη για το κοντινό της

Sofia Loren Life Ahead 607 1

Το «Life Ahead» («Η Ζωή Μπροστά») ακολουθεί την ιστορία του μικρού Μόμο, ενός 12χρονου ορφανού πρόσφυγα από τη Σενεγάλη, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στους δρόμους της πόλης του Μπάρι, ακολουθώντας τις επιταγές του περιθωρίου.

Μία μέρα επιχειρεί να κλέψει την τσάντα της Μαντάμ Ρόζα, αλλά πιάνεται στα πράσα. Η Μαντάμ Ρόζα είναι Εβραία που έχει επιβιώσει του Ολοκαυτώματος και γνωστή στην περιοχή γιατί μεγαλώνει τα ορφανά παιδιά των γυναικών του δρόμου. Κάποτε ήταν μία από αυτές.

Sofia Loren Life Ahead 607 2

Ο Μόμο της ζητά συγγνώμη και εκείνη πρέπει να αποφασίσει αν θα τον περιμαζέψει και θα τον φροντίσει. Μεταξύ της μοναχικής γυναίκας και του χαμένου παιδιού δημιουργείται σταδιακά μία σχέση στοργής και μία απρόσμενη εναλλακτική οικογένεια. Μπορούν να ελπίσουν ότι υπάρχει μία νέα ζωή, μπροστά τους;

Το «Life Ahead» («Η Ζωή Μπροστά») θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου, ενώ όμως έχει προγραμματιστεί να βγει και στις ιταλικές αίθουσες. Θέλει ο Εντοάρντο να στείλει τη μητέρα του για μία τελευταία υπόκλιση στα Οσκαρ;

Δείτε το trailer:


Διαβάστε περισσότερα: