Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ σκηνοθετεί μουσικό βίντεο για τους Chvrches

στα 10

Η Κρίστεν Στιούαρτ περνάει πίσω από την κάμερα ξανά: αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό, και για λογαριασμό των Chvrches και του νέου βίντεο για το «Down Side of Me». Πάρτε μία γεύση...

Η Κρίστεν Στιούαρτ σκηνοθετεί μουσικό βίντεο για τους Chvrches

Update 28/04: Δείτε στο τέλος του κειμένου ολόκληρο το βιντεοκλίπ που έκανε πρεμιέρα σήμερα.

Το τριμελές συγκρότημα των Chvrches μόλις κυκλοφόρησε ένα teaser. Η νέα βερσιόν του τραγουδιού τους «Down Side of Me» (από το άλμπουμ του 2015, «Every Open Eye») θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου και μαζί και το βίντεο που σκηνοθέτησε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Δείτε ακόμη: 10 (σχεδόν πειστικοί) λόγοι για τους οποίους η Κρίστεν Στιούαρτ είναι το πρόσωπο της χρονιάς

rolling stones video kristen stewart 607

Η συνεργασία του Σκωτσέζικου συγκροτήματος και της Στιούαρτ προέκυψε για να στηρίξουν το πρότζεκτ της Planned Parenthood, ένα πρόγραμμα που προσέφερε δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις και περίθαλψη στις αμερικανίδες και χτυπήθηκε από την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ (του οποίου η Κρίστεν δεν είναι θαυμάστρια, όπως απέδειξε η πρόσφατη εμφάνισή της στο Saturday Night Live) που φέρει τον τίτλο «7-inches for Planned Parenthood».

kristen stewart snl 607

Δείτε κι αυτό: Η Κρίστεν Στιούαρτ οδηγεί με τέρμα τα γκάζια στο νέο βιντεοκλίπ των Rolling Stones

Η ίδια η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τη συνεργασία της, σε συνέντευξή της στους New York Times πριν από λίγες εβδομάδες:

«Ηθελα πολύ να συνεργαστώ με τους Chvrches. Είναι σπουδαίοι. Και τελικά μας δόθηκε η ευκαιρία και μάλιστα για έναν σκοπό που πιστεύω και στηρίζω. Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να προσφέρω ένα απλό, αλλά ξεκάθαρο αφήγημα για τον 7-inches for Planned Parenthood σκοπό. Το έκανα με τρυφερότητα προς τις γυναίκες, αλλά και τον τσαμπουκά που του αρμόζει...»

Δείτε το teaser του βίντεο:


Update 28/04: Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βιντεοκλίπ που έκανε πρεμιέρα σήμερα.


Διαβάστε και δείτε ακόμα: