Buzz

To άχρηστο νέο της ημέρας είναι το νέο date της Κρίστεν Στιούαρτ

στα 10

H Κρίστεν Στιούαρτ άλλαξε και πάλι κορίτσι. Για τέταρτη φορά φέτος.

To άχρηστο νέο της ημέρας είναι το νέο date της Κρίστεν Στιούαρτ

Προσπαθήσαμε με κάθε πιθανό τρόπο να ανακηρύξουμε την Κρίστεν Στιούαρτ πρόσωπο της χρονιάς, όχι μόνο για τις «δύσκολες» επιλογές της αλλά και για την απενοχοποιημένη σεξουαλικότητά της.

Και να που με το κλείσιμο της χρονιάς, όλοι ασχολούνται και πάλι μαζί της με αφορμή τη φημολογούμενη σχέση της με τη Στέλα Μάξγουελ, το μοντέλο της Victoria's Secret που τα είχε στο παρελθόν και με τη Μάιλι Σάιρους.

Διαβάστε αναλυτικά: 10 (σχεδόν πειστικοί) λόγοι για τους οποίους η Κρίστεν Στιούαρτ είναι το πρόσωπο της χρονιάς

Kristen Stewart Stella Maxwell Με τη Στέλλα Μάξγουελ το Δεκέμβριο του 2016

Kristen Stewart Stella Maxwell Με τη Στέλλα Μάξγουελ τον Μάιο του 2016

Φήμες θέλουν την Μάξγουελ να επισκέπτεται την Στιούαρτ στα γυρίσματα της νέας της ταινίας στη Σαβάν, ενώ οι ίδιες (ανώνυμες φυσικά) φήμες συμπληρώνουν πως η Κρίστεν έδειχνε πολύ ευτυχισμένη με την Στέλλα, με την οποία λέγεται πως μένουν ήδη μαζί. To ζευγάρι γνωρίστηκε το Μάιο του 2016 στο καθιερωμένο Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.

Kristen Stewart Με τη Σοκό τον Απρίλιο του 2016

Τον Οκτώβριο του 2016 έγινε γνωστό πως η Κρίστεν Στιούαρτ είχε σχέση με τη St. Vincent (πρώην της Κάρα Ντελεβίν, για να μην ξεχνιόμαστε), ενώ μέσα στο χρόνο έβγαινε με την πρώην την Αλίσια Κάργκιλ αλλά και τη Σοκό του «The Stopover» και της «Χορεύτριας».

Kristen Stewart Με την Αλίσια Κάργκιλ το Μάιο του 2016

Περισσότερη Κρίστεν Στιούαρτ