Ο,τι χρειάζεστε για να είστε υποψήφιοι στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2017

INDUSTRY 18 DEC 2016  /  Μανώλης Κρανάκης

Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάδειξη και την απονομή των Βραβείων Ιρις 2017 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Διαβάστε αναλυτικά.

Οπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η Ελληνική Ακαδημίας Κινηματογράφου καλεί τους παραγωγούς των ελληνικών ταινιών της χρονιάς να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τα βραβεία της που δίνονται συνήθως στα τέλη του Μαρτίου ή αρχές Απριλίου του κάθε χρόνου.

Θυμηθείτε και αυτό: Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2016: Οσα κρατάμε από την τελετή απονομής


Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση - πρόσκληση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου:

ΒΡΑΒΕΙΑ ΙΡΙΣ, 2017 ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Ξεκινά η διαδικασία για την ανάδειξη και απονομή των Βραβείων Ίρις 2017 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Οι κύριοι παραγωγοί των ταινιών καλούνται να υποβάλλουν υποψηφιότητα, για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους (μυθοπλασίας, τεκμηρίωσης και κινουμένων σχεδίων), έως την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017.

Οι προϋποθέσεις για την υποψηφιότητα μιας ταινίας σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΑΚ είναι οι εξής:

  • Να είναι ελληνικής παραγωγής ή συμπαραγωγής
  • Να διαθέτει πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας από το Ελληνικό Κέντρο Κιν/φου (γίνεται δεκτή με αριθμό πρωτοκόλλου της σχετικής αίτησης).
  • Να έχει κάνει πρώτη δημόσια προβολή σε κινηματογραφική αίθουσα (εμπορική ή σε φεστιβάλ) από 01.01.2016 έως 31.12.2016.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν το συντομότερο μαζί μας, ώστε να λάβουν τις φόρμες υποψηφιότητας και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και τα υλικά που θα πρέπει να τις συνοδεύουν.

Πληροφορίες: Email: helfiac@gmail.com & info@hellenicfilmacademy.gr


Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.