Industry

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου προσκαλεί τους παραγωγους να συμμετάσχουν στην παρουσίαση των ελληνικών ταινιών 2016/2017

στα 10

Είστε παραγωγός; Εχετε ταινία που θα βγει στις αίθουσες μέσα στη σεζόν 2016/2017; Η Ακαδημία θέλει τη συμμετοχή σας στην ετήσια εκδήλωση παρουσίασης της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής.

Flix Team
Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου προσκαλεί τους παραγωγους να συμμετάσχουν στην παρουσίαση των ελληνικών ταινιών 2016/2017

Οπως κάθε χρονο, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου θα διοργανώσει μια εκδήλωση για την παρουσίαση των ελληνικών ταινιών μεγάλου μήκους που θα προβληθούν στις αίθουσες τη σεόν 2016/2017, παρουσίαζοντας teasers και τρέιλερ σε μια βραδιά που θα δώσει το στίγμα για την ελληνική παραγωγή της χρονιάς.

Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφους προς τους παραγωγούς των ταινιών:

«Προσκαλούμε τους παραγωγούς των ταινιών να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά, trailer, teaser ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό από την ταινία, διάρκειας έως 1:30’’, σε ψηφιακό αρχείο υψηλής ποιότητας, στο info@hellenicfilmacademy.gr / Το υλικό θα πρέπει να παραδοθεί, έως την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 2016. Πληροφορίες: info@hellenicfilmacademy.gr και hefiac@gmail.com»

Διαβάστε περισσότερα για μερικές από τις ελληνικές ταινίες που αναμένονται τη σεζόν 2016/2017 στις αίθουσες: