Buzz

«Υπέροχοι Ψεύτες»: η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη ολοκληρώνει τα γυρίσματά της

στα 10

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός διασκευάζει την πρόσφατη ιταλική εμπορική επιτυχία «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε.

Flix Team
«Υπέροχοι Ψεύτες»:  η νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη ολοκληρώνει τα γυρίσματά της

Μια από τις μεγαλύτερες φετινές εμπορικές επιτυχίες του ιταλικού σινεμά ανέλαβε να διασκευάσει στα ελληνικά ο Θοδωρής Αθερίδη. Το «Υπέροχοι Ψεύτες» ανάβει φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή αλλά ριψοκίνδυνη ερώτηση: Θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται. Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Διαβάστε ακόμη: To «Aφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου στο 69ο Φεστιβάλ του Λοκάρνο

Υπέροχοι Ψεύτες 1 607

Επειτα από το «Μια Μέλισσα τον Αύγουστο» και το «Από Ερωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της νέας του ταινίας, που αυτές τις μέρες ολοκληρώνει τα γυρίσματά της. Το καστ απαρτίζουν οι Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Αλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσου, αλλά και ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης.

Υπέροχοι Ψεύτες 5 607

Η ταινία «Υπέροχοι Ψεύτες», που είναι μια παραγωγή της Viewmaster Films, βασίζεται στο πολυσυζητημένο «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή του box office της γειτονικής χώρας όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες τον περασμένο Φεβρουάριο και απέσπασε πέντε «ιταλικά Οσκαρ» (βραβεία Νταβίντ ντι Ντονατέλο), μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας. Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, την καλλιτεχνική διεύθυνση η Εύα Νάθενα και το μοντάζ ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου του 2016 από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη

Υπέροχοι Ψεύτες 4 607

Υπέροχοι Ψεύτες 8 607

Υπέροχοι Ψεύτες 10 607

Υπέροχοι Ψεύτες 9 607

Υπέροχοι Ψεύτες 2 607