Buzz

H Γκρέτα Γκέργουιγκ θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ με tap dancing

στα 10

Μετά τις «Μικρές Κυρίες» έχει στο μυαλό της ένα μιούζικαλ που νιώθει πως λείπει από τον κόσμο αυτό τον καιρό.

H Γκρέτα Γκέργουιγκ θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ με tap dancing

Οι «Μικρές Κυρίες» μπορεί να είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες για φέτος, αλλά η Γκρέτα Γκέργουιγκ ήδη σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενή της ταινία. Οπως αποκάλυψε η ίδια σε μια συνέντευξή της στο Variety, δουλεύει πάνω σε ένα μιούζικαλ το οποίο, μάλλον, θα έχει να κάνει σχέση με το tap dancing.

Αν και δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, η Γκέργουιγκ άφησε να εννοηθεί πως η ταινία αυτή θα ασχοληθεί με την τεχνική του tap dancing, ένα είδος χορού που σύμφωνα με την ίδια δεν βλέπουμε πλέον τόσο συχνά στη μεγάλη οθόνη, λέγοντας πως «ένα πράγμα που νιώθω πως λείπει από τον κόσμο αυτή την στιγμή είναι το tap dancing. Αυτό θα ήθελα να πω.»

Διαβάστε ακόμα: Η Γκρέτα Γκέργουιγκ κι ο Νόα Μπόμπακ είναι μια ρομαντική ταινία από μόνοι τους

billy elliot 607 Σκηνή από το «Billy Elliot».

Από τον Φρεντ Αστέρ μέχρι την Τζίντζερ Ρότζερς και τον Τζιν Κέλι, το tap dancing μεσουρανούσε στις κλασσικές ταινίες του Χόλιγουντ, αλλά είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο του και στον πιο σύγχρονο σινεμά, σε ταινίες όπως το «Chicago», «Billy Elliot» και «La La Land». Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτή θα είναι η επόμενη ταινία της Γκέργουιγκ μιας και η ίδια ετοιμάζεται να αφήσει για λίγο την σκηνοθεσία και να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Κρις Αϊζακ στις «Τρεις Αδερφές» του Τσέχοφ το οποίο θα ανέβει στο New York Theatre Workshop, αλλά ταυτόχρονα γράφει μαζί με τον Νόα Μπόμπακ το σενάριο για την live action ταινία της Η .


Διαβάστε ακόμα: