Buzz

Κεκάτος, Κοτζαμάνη, Νεοφώτιστος, Τζάφκας, Τσαγγάρη συμμετέχουν με ταινίες τους στο We Are One: A Global Film Festival

στα 10

Μικρού μήκους ταινίες των δημιουργών από την Ελλάδα περιλαμβάνονται στο online φεστιβάλ που ξεκινά στο youtube στις 29 Μαΐου.

Flix Team
Κεκάτος, Κοτζαμάνη, Νεοφώτιστος, Τζάφκας, Τσαγγάρη συμμετέχουν με ταινίες τους στο We Are One: A Global Film Festival
24 Frames Per Century της Αθηνάς Τσαγγάρη

Το «We Are One: A Global Film Festival», διοργανώνεται σε συνεργασία με μερικά από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, όπως των Καννών, του Τορόντο, του Βερολίνου και της Βενετίας ανάμεσα σε άλλα, μετά και την ακύρωση αρκετών από αυτών λόγω της πανδημίας, και θα είναι online από αυτή την Παρασκευή 29 Μαΐου έως και τις 7 Ιουνίου.

Ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και συζητήσεων συναντάμε ταινίες πέντε ελλήνων σκηνοθετών που έχουν προβληθεί στο παρελθόν σε κάποιο από τα φεστιβάλ που συμμετέχουν στο We Are One.

Δείτε ακόμη: Tο online κινηματογραφικό event του YouTube «We Are One» ανακοίνωσε το πρόγραμμά του

Οι Κάννες στο πλαίσιο της προβολής του διαγωνιστικού των ταινιών τους μικρού μήκους της περασμένης χρονιάς θα προβάλλουν το «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς» του Βασίλη Κεκάτου, το φεστιβάλ Βενετίας προτενει τον «Ηλεκτρικό Κύκνο» της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη, το φεστιβάλ του Σαράγεβο το «Route-3» του Θανάση Νεοφώτιστου και το «The Right One» των Γαβριήλ Τζάφκα και Ούρσκα Ντζούκιτς, ενώ το φεστιβάλ της Νέας Υόρκης σε ένα πρόγραμμα με τίτλο Film as a Subversive Art συμπεριλαμβάνει την μικρού μήκους της Αθηνάς Τσαγγάρη «24 Frames Per Century».

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις μικρού μήκους όταν θα γίνουν διαθέσιμες μετά από την έναρξη του φεστιβάλ:






Διαβάστε ακόμη: Πέντε ελληνικά πρότζεκτ Goes to Cannes μέσω του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης