Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 3 Ιουλίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 3 Ιουλίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


περσεφόνη

Περσεφόνη του Κώστα Αθουσάκη

Μια ελληνο-ιαπωνική σινε-οπερέτα, όπου ο μύθος της αρπαγής της Περσεφόνης ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μιας ομάδας γυναικών από την Ιαπωνία, καθώς η άφιξη του ξένου άντρα αναστατώνει τα μέλη της οικογένειας του ξενώνα «Persephone» και τα αναγκάζει να ταυτιστούν με τη μοίρα των ηρώων του μύθου.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.30 στην ΕΡΤ 2

amazing spider-man 2 607

The Amazing Spider-Man 2 του Μαρκ Γουεμπ

Ο Spider-Man συνεχίζει την καριέρα του ως υπερήρωας της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του ως Πίτερ Πάρκερ. Όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν θα εμφανιστεί ένας νέος εχθρός, ο Ηλέκτρο. Στην πορεία ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Όσμπορν επιστρέφει οποίος θέλει το αίμα του Spider-Man. Κάποια στιγμή ο Ηλέκτρο και ο Χάρι Όσμπορν θα συνεργαστούν και ο Πίτερ πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό, την εταιρεία-κολοσσό Oscorp. Και εξαρτάται από τον Spider-Man να τους σταματήσει πριν καταστρέψουν την πόλη που αγαπά τόσο πολύ.

Προβλήματα με το κορίτσι, με τους παιδικούς του φίλους, με νέους ηλεκτρισμένους κακούς. Στη νέα ταινία του «Amazing Spider-Man», πέφτουν πολλά στον άνθρωπο αράχνη. Και στους θεατές. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.00 στον ΑΝΤ1

Gone Girl 607

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (Gone Girl) του Ντέιβιντ Φίντσερ

O Νικ Νταν ξυπνά το πρωινό της 5ης επετείου του γάμου του και κατευθύνεται στην επιχείρηση που μανατζάρει με τη δίδυμη αδελφή του: ένα τοπικό μπαρ σε κωμόπολη του Μιζούρι όπου μπορείς να πνίξεις από νωρίς στο αλκοόλ την απογοήτευσή σου για το πώς η ζωή σου έχει μετατραπεί σε κάτι που δεν περίμενες και οι εορτασμοί της σχέσης για την οποία ορκίστηκες «μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος» σε βρίσκουν περισσότερο σαρκαστικό και οργισμένο, παρά χαρούμενο. Ενα τηλεφώνημα από ανήσυχο γείτονα, ο Νικ επιστρέφει για να τσεκάρει το σπίτι και έρχεται αντιμέτωπος με σημάδια πάλης στο σαλόνι του και τη γυναίκα του, την ξανθιά, όμορφη, έξυπνη Εϊμι, να έχει εξαφανιστεί. Οι μέρες περνούν και σταδιακά, πρώτα ο κανιβαλιστικός φακός των σαρκοβόρων media και, μετέπειτα, οι καχύποπτες αστυνομικές αρχές και η σοκαρισμένη μικρή του κοινότητα, αρχίζουν να σκιαγραφούν τον ίδιο ως τον κυρίως ύποπτο. Οσο η εικόνα του τέλειου ευτυχισμένου ζευγαριού καταρρέει, όσο μυστικά και ψέματα θολώνουν την αντίληψή μας για το αθώο και το ένοχο, ανατριχιαστικές υποψίες στοιχειώνουν τις σκέψεις όλων: Σκότωσε ο Νικ τη γυναίκα του; Που εξαφανίστηκε το κορίτσι;

To best seller μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν μετατρέπεται σε κάτι παραπάνω από συναρπαστικό θρίλερ στα χέρια του Ντέιβιντ Φίντσερ. Μία κινηματογραφική διατριβή για το πώς εξαφανίζεσαι σε μια σχέση, πώς χάνεις τον εαυτό σου σ' ένα γάμο... Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε».

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

turning red

Πάντα στο Κόκκινο (Turning Red) της Ντόμι Σι

Η 13χρονη Μεϊλίν είναι καλή σε όλα, ακόμα και στο να ικανοποιεί τους γονείς της. Μεγαλώνει στον Καναδά του 2002 (μάλλον μόνο και μόνο για να διασκεδάσει το art team ανασκευάζοντας την ποπ κουλτούρα της εποχής), με την κινεζικής καταγωγής οικογένειά της. Η Μεϊλίν προλαβαίνει να βοηθά τη μαμά της στη λειτουργία του οικογενειακού ναού. Ταυτόχρονα, παίρνει άριστα στα μαθήματα, στους γρίφους, στη φιλία – κι αγαπάει την οικογένειά της σχεδόν όσο το αγαπημένο της συγκρότημα, τους 4Town (με τα αλά NSync τραγούδια που έχουν γράψει για την ταινία η Μπίλι Εϊλις κι ο αδελφός της, Φινέας), τα ποπ αγόρια που αναστατώνουν την καρδιά της και μπερδεύουν το σώμα της. Ως τη μέρα που η τόσο συντονισμένη ζωή της θ’ ανατραπεί: η Μεϊλίν θα διαπιστώσει ότι μόλις νιώσει ένταση, όποιου είδους, μεταμορφώνεται στη θρησκευτική μασκότ της κινεζικής οικογένειάς της, σ’ ένα υπερμεγέθες κόκκινο πάντα!

Η νέα ταινία της Pixar για το τέρας που κρύβουμε όλοι μέσα μας σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντόμι Σι. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη το Disney+

Bella 607 1

Bella της Θέλγιας Πετράκη

Ελλάδα 1986-1987, λίγο πριν την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, λίγο πριν το τέλος του ψυχρού πολέμου.Στα μάτια της Άνθης η χώρα αλλάζει, ο κόσμος αλλάζει και μαζί τους ο Χρήστος μοιάζει να αλλάζει κι αυτός.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.