Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου

στα 10

Το Flix προτείνει τι να δείτε σήμερα στο σπίτι.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου

Οσο δεν μπορούμε να πάμε σινεμά, δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες (και σειρές). Και επιλέγουμε για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2020: Ψηφίστε κι εσείς για την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δώρα. Μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας.


ivana the terrible 607

Ivana The Terrible της Ιβάνα Μλαντένοβιτς

Η Ιβάνα εργάζεται ως ηθοποιός στη Ρουμανία, αλλά μετά από κάποια δυσάρεστα νέα για την υγεία της αποφασίζει να περάσει το καλοκαίρι της στην πατρίδα της τη Σερβία, μαζί με την οικογένειά της. Εκεί θα ερωτευτεί ένα αγόρι που θα την οδηγήσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους της σκηνοθέτη από τη Σερβία που έχει ταξιδέψει με τις ταινίες της στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.
Δείτε την ταινία δωρεάν στο Artekino Festival 2020

Hail Caesar 607

Χαίρε, Καίσαρ! των Τζόελ και Ιθαν Κοέν

O Τζος Μπρόλιν - ο Εντι Μάνιξ - είναι ο Θεός. Μάλλον, ο απεσταλμένος του Θεού στη Γη. Δηλαδή ο διευθυντής παραγωγής του μεγάλου στούντιο Capitol στο Χόλιγουντ, ό,τι πιο κοντά στη θεϊκή παρέμβαση μπορούσε να νιώσει ο κόσμος του '50, εκεί όπου επικρατούσε η Δημιουργία (του σινεμά), η Αμαρτία, η Ενοχή, η Εξιλέωση, σφιχτά οργανωμένες σε μιάμιση ώρα, σε γεμάτο ένταση ασπρόμαυρο ή θεαματικό τεκνικολόρ. Παρόλ' αυτά, ο Εντι Μάνιξ έχει προβλήματα με τον Θεό, χάνοντας την πίστη του στο έργο που επιτελεί - μήπως ν' αφήσει αυτό το σύμπαν της μυθοπλασίας, το τόσο δύσκολο και να εργαστεί καλύτερα σε κάτι απλό, σε μια εταιρεία πηρυνικής ενέργειας; Να επιλέξει το δύσβατο δρόμο του σινεμά, ή τον εύκολο της πραγματικότητας; Ενα μέτριο σενάριο, ένα απολαυστικό μπουκέτο των μεγαλύτερων σύγχρονων σταρ (Τζορτζ Κλούνεϊ, Τίλντα Σουίντον, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Ρέιφ Φάινς, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ) και μια γενναιόδωρη, αγνή εξομολόγηση αγάπης και πίστης στο σινεμά ήταν η ταινία των αδελφών Κοέν του 2016. Διαβάστε την κριτική του Flix εδώ.
Το «Χαίρε, Καίσαρ!» προβάλλεται στον ΑΝΤ1 στις 21.00

Little Women 607

Μικρές Κυρίες της Γκρέτα Γκέργουιγκ

Οι «Μικρές Κυρίες» της Λουίζ Μέι Αλκοτ, ένα πολυδιαβασμένο και πολυδιασκευασμένο στο σινεμά βιβλίο γίνεται η αφορμή για μια συναρπαστική, αναζωογοονητική, μοντέρνα στα όρια του κλασικού ανάγνωση από την Γκρέτα Γκέργουιγκ και το υπέροχο γυναικείο καστ της: Σέρσα Ρόναν, Εμα Γουότσον, Φλόρενς Πιου, Λόρα Ντερν, Τίμοθι Σαλαμέ. Στον σκληρό απόηχο του αμερικανικού εμφυλίου, η Τζο Μαρτς, επίδοξη συγγραφέας, αφηγείται την ιστορία της οικογένειάς της, της καλοσυνάτης μητέρας της, των αγαπημένων αδελφών της, των γειτόνων τους, τις διακλαδώσεις της ζωής της, που ρποσπαθεί να ζήσει με τον δικό της τρόπο. Οι «Μικρές Κυρίες» βρίσκονται στο #6 στο φετινό Top Ten του Flix: διαβάστε γιατί, εδώ.
Η ταινία προβάλλεται στο Nova Cinema 1 HD στις 22.00

notting hill 607

Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ του Ρότζερ Μισέλ

Σήμερα είναι η μέρα για καναπέ και μια ρομαντική κομεντί που ποτέ δεν ξεπερνιέται. «Η δόξα είναι μια αυταπάτη», δηλώνει απελπισμένη η Ανα Σκοτ στον Γουίλιαμ Θάκερ κι ο άσημος και στα όρια χρεωκοπίας βιβλιοπώλης, δείχνει να αναρωτιέται προβληματισμένος για τη φράση που ξεστόμισε η πιο διάσημη ηθοποιός στον κόσμο. Κι είναι ακριβώς η δόξα και τα μπερδέματα που δημιουργεί αυτή, όταν μπλέκει ερωτικά η πιο glamorous σταρ με τον πιο άσημο Αγγλο... Τζούλια Ρόμπερτς, Χιου Γκραντ κι η πρώτη φορά που απολαύσαμε τον Ρις Ιφανς στη μεγάλη οθόνη!
Η ταινία προβάλλεται στο αφιέρωμα Επιτέλους Χριστούγεννα στο Vodafone TV, μαζί με άλλες feelgood επιλογές, πολλές από αυτές χωρίς απαίτηση συνδρομής.

tremors jayme bustamante 607

Δονήσεις του Χάιρο Μπουσταμάντε

Στη Γουατεμάλα του σήμερα, ο Πάμπλο είναι ένας 40χρονος παντρεμένος πατέρας δυο υπέροχων παιδιών και εφημέριος της Ευαγγελικής Εκκλησίας. Οι πειρασμοί όμως κοιτάζουν κατάματα τον Πάμπλο, που θα ερωτευτεί τον Φρανσίσκο. Τότε, η σύζυγός του, η οικογένεια και η Εκκλησία θα αποφασίσουν να τον επαναφέρουν στο σωστό δρόμο. Ο Θεός μπορεί να αγαπάει τον αμαρτωλό, αλλά μισεί την αμαρτία. Η δεύτερη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη από τη Γουατεμάλα μετά το βραβευμένο στο Βερολίνο «Ηφαίστειο», μιλά για την σύγκρουση της επιθυμίας με τη θρησκεία με μια υποβλητική, υπόκωφη δύναμη. Διαβάστε την κριτική της ταινίας εδώ.
Οι «Δονήσεις» προβάλλονται αποκλειστικά στο Cinobo

lynne ramsay gasman 607

Χριστούγεννα Μικρού Μήκους

Κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα, βλέπουμε μαζί μια μικρού μήκους με επίκαιρη -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θεματικη! Από δημιουργούς διάσημους ή άσημους, ταινίες live action και animation, ακόμα και πειραματικές, χαρούμενες, μελαγχολικές ή... τρόμου, ένα μικρό μπουκέτο Χριστουγέννων γεμάτο διαμάντια.


Αναζητήστε τις χριστουγεννιάτικες μικρού μήκους στην ειδική ενότητα του Flix, «Βλέπουμε στο Σπίτι»