Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Κυριακή, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


et

Ε.Τ Ο Εξωγήινος (E.T.: The Extra-Terrestrial) του Στίβεν Σπίλμπεργκ (1982)

Ενώ επισκέπτονταν τη Γη, μια ομάδα εξωγήινων ανακαλύπτεται και ενοχλείται από μια ανθρώπινη ομάδα δράσης. Εξαιτίας της γρήγορης απογείωσής τους, ένας από τους εξωγήινους μένει πίσω. Ο μικρός επισκέπτης βρίσκεται ολομόναχος σε έναν πολύ περίεργο πλανήτη. Ευτυχώς γι' αυτόν, γρήγορα βρίσκει ένα φίλο, τον 10χρονο Έλιοτ. Ενώ ο Ε.Τ. σταδιακά γνωρίζεται με τον αδερφό του Έλιοτ, Μάικλ, και την αδερφή του Γκέρτι η ομάδα δράσης ψάχνει μέρα και νύχτα τον πρώτο επισκέπτη από το Διάστημα. Η επιθυμία του Ε.Τ. να επιστρέψει σπίτι του είναι πολύ μεγάλη και αφού καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Έλιοτ και τους άλλους, ο Ε.Τ. αρχίζει να κατασκευάζει μια αυτοσχέδια συσκευή ώστε να στείλει μήνυμα στους δικούς του και να έρθουν να τον πάρουν. Ο Ε.Τ. θα αρρωστήσει σοβαρά και εξαιτίας της ιδιαίτερης σύνδεσής του με τον Έλιοτ, το αγόρι υποφέρει κι αυτό. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν η ομάδα δράσης καταφέρνει να εντοπίσει τον Ε.Τ.

Το κλασικό αριστούργημα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, μια από τις καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ε.Τ.: Ο Εξωγήινος».

Η ταινία προβάλλεται στις 14.30 στον ΑΝΤ1

anna karenina

Αννα Kαρένινα (Anna Karenina) του Τζο Ράιτ

Στην αριστοκρατική Ρωσία του 1874, η Αννα Καρένινα, παντρεμένη με μεγαλύτερό της, εξέχοντα πολιτικό, ερωτεύεται έναν νεαρό αξιωματικό του στρατού και αψηφά τις συμβάσεις της ρωσικής αστικής τάξης: εγκαταλείπει τον σύζυγο και τον γιο της για να ζήσει με τον εραστή της. Ομως, η ζήλια είναι πιο ισχυρή από τον έρωτα και η Καρένινα σταδιακά οδηγείται στην αυτοκαταστροφή.

Ο σκηνοθέτης των λογοτεχνικών κλασικών Τζο Ράιτ («Εξιλέωση», «Περηφάνια και Προκατάληψη») επιχειρεί μία τολμηρή, στυλιστική ανάγνωση της «Αννα Καρένινα» του Τολστόι, επιτυγχάνει στη φόρμα και χάνει στα σημεία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.45 στον ΑΝΤ1

Bill & Ted Face the Music 607

Μπιλ Και Τεντ: Ταξίδι Στο Μέλλον (Bill & Ted Face The Music) του Ντιν Πάρισοτ

Δύο εν δυνάμει μουσικοί από την Καλιφόρνια, προσπαθούν να δημιουργήσουν το τέλειο τραγούδι, ταξιδεύοντας με μια χρονομηχανή, προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη, αλλά και τους.. εαυτούς τους σε μία απολαυστική περιπέτεια φαντασίας

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Open

8 Γυναίκες (8 Femmes) του Φρανσουά Οζόν

Ένας πλούσιος βιομήχανος βρίσκεται δολοφονημένος στο σπίτι του, ενώ η οικογένειά του συγκεντρώνεται για τις γιορτές. Το σπίτι είναι απομονωμένο μέσα σε χιονοθύελλα και οι τηλεφωνικές γραμμές έχουν κοπεί. Οκτώ γυναίκες είναι οι πιθανές δολοφόνοι του: Η υπολογιστική σύζυγός του, οι δύο άτακτες κόρες του, η ανακατώστρα πεθερά του, η νευρωτική κουνιάδα του, η σέξι αδελφή του, η πιστή οικογενειακή μαγείρισσα και η νέα καμαριέρα. Κάθε γυναίκα είναι ύποπτη. Κάθε μία έχει ένα κίνητρο. Όμορφες, θυελλώδεις, έξυπνες, αισθησιακές και επικίνδυνες... Μία από αυτές είναι ένοχη.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.30 στην ΕΡΤ 3

forrest gump

Φόρεστ Γκαμπ (Forrest Gump) του Ρόμπερτ Ζεμέκις

Η προσωπική ιστορία ενός απλού ανθρώπου, του Φόρεστ Γκαμπ μπλέκει με την πρόσφατη αμερικανική ιστορία μέσα από ένα επικό ταξίδι, όπου η ζωή του διασταυρώνεται με σημαντικές προσωπικότητες - από τις προεδρίες του Κένεντι και του Τζόνσον, τον πόλεμο του Βιετνάμ, το σκάνδαλο "Γουότεργκεϊτ" κ.α, τη σημασία των οποίων όμως δεν αντιλαμβάνεται, καθώς είναι ένα άτομο χαμηλών νοητικών δυνατοτήτων, που η μοναδική επιθυμία του είναι να ξαναβρεθεί με την παιδική του αγάπη...

Η ταινία προβάλλεται στις 18.00 στο Cosmote Cinema 1

house of gucci

Ο Οίκος Gucci (House of Gucci) του Ρίντλεϊ Σκοτ

Τον Μάρτιο του 1996, ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, κληρονόμος της αυτοκρατορίας του Οίκου υψηλής ραπτικής, πέφτει νεκρός έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο. Σύντομα αποδεικνύεται ότι ο πληρωμένος εκτελεστής ακολουθούσε τις οδηγίες της Πατρίτσια Γκούτσι, της εν διαστάσει συζύγου του Μαουρίτσιο, που βίωνε με εξευτελισμό και εκδικητικότητα ότι ο άντρα της την έχει διώξει από το κρεβάτι του και την πυραμίδα της εξουσίας της οικογένειας. Είκοσι χρόνια πριν, εκείνη είχε ανακαλύψει αυτό το ντροπαλό, άτολμο, άχαρο κληρονόμο σ' ένα πάρτι. Εκείνη του ξύπνησε κάθε ανδρικό ένστικτο - από το κρεβάτι τους μέχρι την πυραμίδα εξουσίας της οικογένειας του. Εκείνη είχε ονειρευτεί το μέλλον τους στις πασαρέλες του Μιλάνου, σε penthouse διαμερίσματα της Νέας Υόρκης και βίλες στην Τοσκάνη. Εκείνη τον ερωτεύτηκε - σχεδόν όσο και τον πλούτο του. Κι εκείνος τόλμησε να την πετάξει; Οχι, sweetie, αυτό δεν παίζει...

Ενα αληθινό βιογραφικό μελόδραμα που διασκεδάζει τα δρώμενα με φαρσική διάθεση camp σαπουνόπερας και με τη Lady Gaga σε ρόλο Λαίδης Μακμπέθ. Ενοχη απόλαυση που παρακολουθείς φορώντας το μαΐμού Gucci σου και δεν σε νοιάζει να το λερώσεις με το βούτυρο από το ποπ κορν σου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 22.00 στο Nova Cinema 1


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.