Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 2 Ιουλίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι το Σάββατο, 2 Ιουλίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Shazam 607

Shazam! του Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπάτσο κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη SHAZAM! μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα ομώνυμο υπερήρωα! Ωστόσο, παρά το θεόρατο και γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του ένα παιδί που, όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος, που θα αποκτούσε υπερδυνάμεις: κάνει την πλάκα του και το απολαμβάνει! Με τη βοήθεια του φίλου του και ειδήμονα σε υπερηρωικά ζητήματα, Φρέντι, ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την ανεμελιά του παιδιού, που - κυριολεκτικά - κρύβει μέσα του. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις ικανότητες του για να κατατροπώσει τις φονικές δυνάμεις του κακού, που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Δρ. Σιβάνα, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τον Shazam.

Μια δυνάμει ενδιαφέρουσα σπουδή στον πληγωμένο παιδικό ψυχισμό καταλήγει σε ένα παιδιάστικο υπερθέαμα στη διασκευή των περιπετειών του πιο πλακατζή υπερήρωα στο σκοτεινό σύμπαν της DC. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

mother! 607

μητέρα! (mother!) του Ντάρεν Αρονόφσκι

Ενα ζευγάρι ζει ήρεμο κι ευτυχισμένο στο απομονωμένο, τεράστιο σπίτι του μέχρι τη στιγμή που απρόσκλητοι και παράξενοι επισκέπτες, ένας άντρας και μια γυναίκα κάνουν αναπάντεχα την εμφάνισή τους και ο εφιάλτης ξεκινά… Το σπίτι αρχίζει να καταρρέει, σταγόνες αίματος εμφανίζονται και οι λέξεις «Δολοφόνε!» και «Τρελός» προϊδεάζουν για κάτι πιο σκοτεινό από ένα μυστικό θαμμένο στο υπόγεια. Η γυναίκα αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πιστεύει για την αγάπη, την αφοσίωση και τη θυσία… και το τέλος πλησιάζει.

Η ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι είναι ένα εξωφρενικό genre movie για τις βαθιές αγωνίες της ανθρωπότητας: την ζωή, τον θάνατο, την δημιουργία, την μητρότητα, την θρησκεία, τους άλλους και κυρίως τις γρατζουνιές στο καινούριο παρκέ! Διαβάστε εδώ την γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 23.45 στο Σκάι

Loin des Hommes 607

Μακριά από τους Ανθρώπους (Loin des Hommes) του Νταβίντ Ελχόφεν

Βρισκόμαστε το 1954 στην Αλγερία στην καρδιά του χειμώνα σε ένα απομονωμένο χωριό, ενώ ξεκινά ο αντιαποικιακός αγώνας ενάντια στους Γάλλους. Καθώς οι αντάρτες περικυκλώνουν την περιοχή η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό και στο καινούριο είναι αναπόφευκτη. Ο Νταρού, ο δάσκαλος του χωριού πρέπει να συνοδεύσει τον Μοχάμεντ, έναν ντόπιο που κατηγορείται για φόνο, μέχρι την πόλη όπου πρόκειται να δικαστεί. Δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους είναι αναγκασμένοι να διασχίσουν τις απέραντες πεδιάδες της ενδοχώρας. Κυνηγημένοι από τους συγγενείς του δολοφονημένου που ζητούν εκδίκηση, αλλά και από τους Γάλλους στρατιώτες, οι δύο άνδρες επαναστατούν, έρχονται αντιμέτωποι με τη θρησκευτική μισαλλοδοξία όσο και την παράλογη βία του κατακτητή, αλλά, παράλληλα, και με τα προσωπικά τους ηθικά διλήμματα.

Δύο κόσμοι συναντιούνται στο σταυροδρόμι της μισαλλοδοξίας και της βίας, σε ένα υπαρξιακό γουέστερν που βρίσκει ιδανικό πρωταγωνιστή στον Βίγκο Μόρτενσεν. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.00 στο Κανάλι της Βουλής

up

Ψηλά στον Ουρανό (Up) από των Πιτ Ντόκτερ και Μπομπ Πίτερσον

Ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, ένας συνταξιούχος πωλητής ?παλονιών, έρχεται αντιμέτωπος με την καθόλου ευχάριστη προοπτική να πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι όπου έζησε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του. Καθώς μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία διεκδικεί το οικόπεδό του, ο ίδιος καλείται τώρα να μπει σε οίκο ευγηρίας. Ο Καρλ όμως, παρά την ηλικία του, δεν είναι ακόμα έτοιμος να παραδώσει τα όπλα. Αντίθετα, το βλέπει ως ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής: να δέσει το σπίτι του με χιλιάδες Μπαλόνια και να το μετατρέψει σε ένα αερόστατο, που θα τον ταξιδέψει στα άγρια τοπία της Νότιας Αμερικής. Στην πορεία, όμως, ανακαλύπτει ότι δεν είναι μόνος. Ένας οκτάχρονος λαθρεπιβάτης, που ακούει στο όνομα Ράσελ, έχει παρεισφρήσει μέσα στο αερόστατο για να μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει «περιπέτεια».

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.