Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: Στα Μαχαίρια (Glass Onion: A Knives Out Mystery) του Ράιαν Τζόνσον

Ενας εκατομμυριούχος καλεί τους φίλους του στο ιδιωτικό νησί του στην Ελλάδα για ένα Σαββατοκύριακο με κεντρική ατραξιόν το παιχνίδι μυστηρίου της δολοφονίας του. Οι φίλοι του είναι μια σεβάσμια (#not) γερουσιαστής, ένα πρώην μοντέλο νυν influencer που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο politically correctness της εποχής των κοινωνικών δικτύων, ένας μάλλον συντηρητικός επιστήμονας κι ένας YouTuber με εκατομμύρια followers που ζει με τη μαμά του. Μαζί τους θα φτάσουν στο νησί, η πρώην συνεργάτης του εκατομμυριούχου, την οποία έχει «πουλήσει», πετώντας την έξω από την κοινή τους επιχείρηση και ο διάσημος ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ που μόλις αναζητούσε μια περιπέτεια για να τον βγάλει από την… μπανιέρα της ανίας.

H πρώτη φορά ήταν καλύτερη. Η δεύτερη, όμως, είναι μεγαλύτερη, πιο «πλούσια», πιο διασκεδαστική, πιο παραδομένη στο fun και διαθέτει έξτρα μπόνους τα (αν και ανεκμετάλλευτα) νερά του Αιγαίου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix

anna karenina

Αννα Kαρένινα (Anna Karenina) του Τζο Ράιτ

Στην αριστοκρατική Ρωσία του 1874, η Αννα Καρένινα, παντρεμένη με μεγαλύτερό της, εξέχοντα πολιτικό, ερωτεύεται έναν νεαρό αξιωματικό του στρατού και αψηφά τις συμβάσεις της ρωσικής αστικής τάξης: εγκαταλείπει τον σύζυγο και τον γιο της για να ζήσει με τον εραστή της. Ομως, η ζήλια είναι πιο ισχυρή από τον έρωτα και η Καρένινα σταδιακά οδηγείται στην αυτοκαταστροφή.

Ο σκηνοθέτης των λογοτεχνικών κλασικών Τζο Ράιτ («Εξιλέωση», «Περηφάνια και Προκατάληψη») επιχειρεί μία τολμηρή, στυλιστική ανάγνωση της «Αννα Καρένινα» του Τολστόι, επιτυγχάνει στη φόρμα και χάνει στα σημεία. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 23.30 στον ΑΝΤ1

lord of the rings

Ο Αρχοντας Τον Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά Του Δαχτυλιδιού (Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring) του Πίτερ Τζάκσον

Μια επική περιπέτεια για το καλό που αντιστέκεται στο κακό, τη δύναμη της φιλίας, το προσωπικό θάρρος. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από ένα Χόμπιτ, τον Φρόντο Μπάγκινς. Ο νεαρός Φρόντο, που κατοικεί στη Μέση Γη, κληρονόμει ένα δαχτυλίδι, που θα δώσει σε ένα σκοτεινό και ισχυρό άρχοντα τη δύναμη να υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο. Με μια πιστή συντροφιά, που αποτελείται από ξωτικά, νάνους, γενναίους άντρες και έναν σοφό μάγο, τον Γκάνταλφ, ο Φρόντο ξεκινά μια ηρωική προσπάθεια να καταστρέψει το δαχτυλίδι και να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση της ανθρωπότητας. Στη δύσκολη αυτή διαδρομή, ο Φρόντο θα συναντήσει πολλούς, που θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν το δαχτυλίδι.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.30 στο Star

My Best Friend's Wedding 607

Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου (My Best Friend's Wedding) του Πι Τζέι Χόγκαν

Η Τζουλιάν Πότερ, λοιπόν, (Τζούλια Ρόμπερτς) έχει τα νεύρα της ή για να ακριβολογούμε κοντεύει να σκάσει από τη ζήλια της και το κακό της! Ο καλύτερός της φίλος και πρώην αγαπημένος της, ο Μάικλ Ο’ Νιλ, παντρεύεται! Τί το κακό θα σκεφθείτε! ‘Ομως εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εννέα χρόνια πριν, η “άνετη” τότε Τζουλιάν έκανε μια συμφωνία με τον τότε αγαπημένο της Μάικλ: οι δυο τους θα παντρευτούν μαζί αν στην ηλικία των 28 χρόνων δεν έχουν βρει κάποιον άλλον να αγαπήσουν. Αλλά τώρα η ώρα έφτασε για τον Μάικλ, που κάνει την πρόταση γάμου σε κάποια άλλη. Την έξυπνη, όμορφη, ευαίσθητη, γλυκειά και πλούσια Κίμι. Και η Τζουλιάν μόλις τώρα αντιλαμβάνεται τί ακριβώς θέλει, αφού τον βλέπει να φεύγει από τη ζωή της. Και επιπλέον, έχει μόνο τέσσερις ημέρες για να “χαλάσει” το γάμο και να κερδίσει πίσω τον Μάικλ.

Η ταινία προβάλλεται στη 01.00 στο Mega

spider-man 2 607

Spider-Man 2 του Σαμ Ράιμι

Ο Πίτερ Πάρκερ αγωνίζεται να ισορροπήσει τα καθήκοντά του στην καταπολέμηση του εγκλήματος με τις απαιτήσεις της προσωπικής του ζωής. Απολύεται από τη δουλειά του, αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και παλεύει να συνεχίσει τις σπουδές του στη φυσική στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Ο Πίτερ αποξενώνεται από την αγαπημένη του Μέρι Τζέιν Γουάτσον - η οποία τώρα είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ - αλλά και από τον φίλο του Χάρι Όζμπορν, ο οποίος κατηγορεί τον Spider-Man ότι δολοφόνησε τον πατέρα του, Νόρμαν Όζμπορν. Επιπλέον, η Daily Bugle και ο εκδότης της Τζέι Τζόνα Τζέιμσον συνεχίζει να βγάζει πρωτοσέλιδα με τον Spider-Man και να τον κατηγορεί πως αποτελεί απειλή για τη Νέα Υόρκη.

Η ταινία προβάλλεται στις 15.40 στο Mega

barbarian

Barbarian του Ζακ Κρέγκερ

Μια κοπέλα φτάνει στο Ντιτρόιτ για μια συνέντευξη για δουλειά. Φτάνει όμως βράδυ με βροχή στη γειτονιά που βρίσκεται το σπίτι που έχει νοικιάσει μέσω βραχυπρόθεσμης ενοικίασης (τύποu Airbnb) για να ανακαλύψει πως ενώ ο συνδυασμός που έχει είναι σωστός, το κλειδί λείπει από το σημείο φύλαξής του και, κυρίως, κάποιος είναι στο σπίτι. Ο κάποιος θα ανοίξει την πόρτα, θα την πείσει ότι έχει γίνει μπέρδεμα με διπλοενοικίαση, θα της προτείνει να μείνει στο σπίτι για το βράδυ, το βράδυ θα περάσει μάλλον ανήσυχα με πόρτες που ανοίγουν και εφιάλτες που βασανίζουν τον νεαρό, αλλά τίποτα δεν θα μπορέσει να συγκριθεί με αυτό που θα ανακαλύψει η νεαρή κοπέλα στο υπόγειο την επόμενη μέρα, ανοίγοντας μυστικές πόρτες που οδηγούν στο άγνωστο…

Το (και δίκαια και υπερβολικά) πολυσυζητημένο φιλμ του Ζακ Κρέγκερ που προκαλεί ανατριχίλες σε συνδυασμό με εξίσου τρομακτικό πολιτικοκοινωνικό σχόλιο. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.