Industry

To «Fast and Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» δίνει γκάζι στο παγκόσμιο box-office

στα 10

Με το άνοιγμά του σε οκτώ μόλις αγορές, το ένατο στη σειρά φιλμ του «Fast and Furious» έκανε το καλύτερο διεθνές άνοιγμα από την εποχή της εμφάνισης της πανδημίας.

To «Fast and Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» δίνει γκάζι στο παγκόσμιο box-office

162.4 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις συγκέντρωσε το «Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» του Τζάστιν Λιν με το άνοιγμά του σε οκτώ αγορές, ανάμεσα στις οποίες η Κίνα, η Κορέα και το Χονγκ Κονγκ, ρεκόρ για χολιγουντιανό blockbuster από την εποχή της εμφάνισης της πανδημίας και μια απόδειξη ότι, όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Universal για τη διεθνή διανομή Βερόνικα Κουάν, οι θεατές είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις αίθουσες, όταν προβάλλεται η σωστή ταινία.

Ta 135 εκατομμύρια ήρθαν από την Κίνα, με την ταινία να είναι η δεύτερη του franchise με το μεγαλύτερο άνοιγμα (η πρώτη ήταν το «Fast & Furious Μαχητές των Δρόμων 8» του 2017), τα 9.9 εκατομμύρια από την Κορέα, τα 6.2 από τις αγορές της Μέσης Ανατολής και τα 2.4 εκατομμύρια από το Χονγκ Κονγκ.

F9

F9

F9

F9

F9

F9

F9

Το «Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» του Τζάστιν Λιν πιάνει το νήμα των γεγονότων από το τέλος του όγδοου επεισοδίου του «Fast & Furious», βρίσκει τον Τορέτο και την οικογένειά του αντιμέτωπους με τον μικρότερό του αδερφό, Τζέικομπ και είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 25 Ιουνίου. Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει μια εβδομάδα νωρίτερα στις 17 Ιουνίου σε διανομή της Tulip Entertainment.

Μέχρι στιγμής, οι εννιά ταινίες του franchise του «Fast and Furious» - έχουν ξεπεράσει τα 6 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως.