Buzz

Η Κλόι Ζάο ελπίζει πως το «Eternals» δεν θα λογοκριθεί σε κάποιες χώρες λόγω του γκέι χαρακτήρα

στα 10

Και θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τη Marvel σε κάποιο σίκουελ.

Η Κλόι Ζάο ελπίζει πως το «Eternals» δεν θα λογοκριθεί σε κάποιες χώρες λόγω του γκέι χαρακτήρα

To «Eternals» της Κλόι Ζάο ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες την άλλη εβδομάδα σε ολόκληρο τον κόσμο, και ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις μιας και θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel η οποία θα έχει έναν ΛΟΑΤΚΙ+ υπερήρωα ως πρωταγωνιστή, τον Φάστος ο οποίος θα έχει σύζυγο και οικογένεια.

Και μπορεί να πρόκειται για ένα από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της ταινίας, αυτό δεν πάει να πει όμως ότι ίσως μερικές χώρες λογοκρίνουν μερικές σκηνές του, κάτι που έχει γίνει ήδη στο παρελθόν και σε άλλες ταινίες. Ηδη η Ρωσία έχει κρίνει την ταινία ακατάλληλη για ανήλικους.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία της Κλόι Ζάο «Eternals»

eternals

Η Κλόι Ζάο το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και μιλώντας στο IndieWire είπε πως το έχει συζητήσει με τη Marvel και ελπίζει πως δεν θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές. «Δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες αλλά νομίζω πως έχουν γίνει συζητήσεις και υπάρχει μια αρκετά μεγάλη επιθυμία από τη Marvel κι εμένα – το έχουμε συζητήσει – να μην κόψουμε τις σκηνές από την ταινία.»

Ομως δεν είναι μόνο ο γκέι χαρακτήρας τον οποίο θα δείξει η ταινία, αλλά και για πρώτη φορά στο MCU θα υπάρχει μια ερωτική σκηνή μεταξύ δυο χαρακτήρων, κάτι που στο παρελθόν έμοιαζε να είναι ταμπού για τη Marvel. «Για να μπορέσουμε να δείξουμε δύο ανθρώπους που αγαπούν ο ένας τον άλλον, όχι μόνο συναισθηματικά και διανοητικά, αλλά και σωματικά, και να έχουμε μια σκηνή σεξ που θα δουν πολλοί άνθρωποι που δείχνει την αγάπη, τη συμπόνια τους — νομίζω ότι είναι ένα πραγματικά όμορφο πράγμα», δήλωσε η Ζάο.

Διαβάστε ακόμα: Η Κλόι Ζάο έδωσε την ιδέα της για τους «Eternals» στη Marvel χρησιμοποιώντας εικόνες από ταινίες του Ντενί Βιλνέβ

eternals 607

Αλλά θα σκηνοθετούσε ποτέ κι ένα σίκουελ; Η Ζάο απάντησε μιλώντας στο The Playlist πως «αυτό που μου άρεσε με τη δημιουργία αυτής της ταινίας είναι ότι είναι συνδεδεμένη με την προέλευση του MCU και θα έχει επίσης μεγάλο αντίκτυπο και στις επόμενες ταινίες. Με αυτά τα δύο ως εξασφαλισμένα, παίζουμε και κάνουμε ό,τι θέλουμε και έχοντας μια στιβαρή αυτόνομη ταινία και αφήνουμε τα πάντα στο τραπέζι. Θα επέστρεφα αμέσως για να συνεργαστώ και πάλι με την ομάδα της Marvel. Οπότε θα το δούμε αυτό.»

Το «Eternals» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.