Buzz

Αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο γκέι χαρακτήρας στο «The Eternals» της Marvel

στα 10

Η αποκάλυψη έγινε στο Comic Con της Βραζιλίας CCXP 2019 και, όχι, δεν είναι ο χαρακτήρας του Ρίτσαρντ Μάντεν.

Αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο γκέι χαρακτήρας στο «The Eternals» της Marvel

Η Marvel είχε ανακοινώσει παλιότερα πως στη νέα της ταινία «The Eternals», η οποία θα αποτελεί μια από τις κύριες ταινίες της τέταρτης φάσης του MCU, θα δούμε τον πρώτο γκέι χαρακτήρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά χωρίς να δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα έχει και τη δική του οικογένεια, με τον Κέβιν Φάιγκι να λέει πως «θα είναι παντρεμένος, θα έχει οικογένεια. Απλώς αυτό θα είναι μόνο ένα μέρος του ποιος είναι.»

Από τότε υπήρχαν αρκετές εικασίες για το ποιος θα μπορούσε να είναι, ακόμα και ο χαρακτήρας του Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Ντέιν Γουίτμαν, γνωστού κι ως Black Knight, είχε αναφερθεί από κάποιους ως πιθανός υποψήφιος. Ακόμα και ο χαρακτήρας του συμπρωταγωνιστή του από το «Game of Thrones» Ρίτσαρντ Μάντεν είχε ακουστεί.

Διαβάστε ακόμα: Η πολύχρωμη ιστορία των ΛΟΑΤΚΙ κόμικς

Ομως σύμφωνα με πληροφορίες από το site We Got This Covered, σε μια σκηνή η οποία παίχτηκε στο Comic Con της Βραζιλίας CCXP 2019, αποκαλύφθηκε πως ο χαρακτήρας του Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, ο Phastos, κρατούσε το χέρι του άντρα συντρόφου του με δυο μικρά παιδιά δίπλα τους.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Marvel, αλλά ο Φάιγκι είχε ανακοινώσει στο παρελθόν πως θα δούμε περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στην τέταρτη φάση του MCU ενώ από εδώ και στο εξής, θα μας περιμένει ένα MCU γεμάτο από χαρακτήρες από όλες τις ηλικίες, τις εθνικότητες, ΛΟΑΤΚΙ+ και ΑμεΑ.

Διαβάστε ακόμα:

phastos 607