Buzz

Ο Κέβιν Φάιγκι επιβεβαίωσε περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στην τέταρτη φάση του MCU

στα 10

Κι όλα αυτά έγιναν στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο.

Ο Κέβιν Φάιγκι επιβεβαίωσε περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες στην τέταρτη φάση του MCU

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Marvel παρουσίασε την τέταρτη φάση της στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο. Κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων της, παρουσίασε και την ταινία «Thor: Love and Thunder», με την Τέσα Τόμσον, η οποία παίζει τον ρόλο της Βαλκυρίας στην ταινία, να αναφέρει πως ως η νέα βασίλισσα του Ασγκαρντ «θα αναζητήσει την βασίλισσά της».

eternals 607

Επιβεβαίωση πως η Marvel είναι έτοιμη να παρουσιάσει τους ΛΟΑΤΚΙ+ ήρωες της, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος ο Κεβιν Φάιγκι, το μεγάλο κεφάλι της Marvel Studios. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο site io9, ο Φάιγκι δήλωσε, όταν ρωτήθηκε αν θα περιμένουμε μια πιο LGBTQ friendly ιστορία στο «Thor: Love and Thunder», πως «η απάντηση είναι ναι. Τώρα αυτό πως θα επηρεάσει την ιστορία θα το δούμε. Αλλά αυτή την αντιπροσώπευση θα την δείτε σε όλες τις ταινίες μας από εδώ και πέρα, όχι μόνο στο “Thor 4”.»

Διαβάστε ακόμα περισσότερα από το πάνελ της Marvel στο Comic Con 2019:

Μιλώντας επίσης στο Collider o Φάιγκι επιβεβαίωσε πως και στο «The Eternals», άλλη μια ταινία της τέταρτης φάσης του MCU, θα δούμε ΛΟΑΤΚΙ+ αντιπροσώπευση. Αυτό όμως που δεν έγινε σαφές ήταν αν ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα είναι με τους καλούς ή τους κακούς.

Η αρχή έγινε από την ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» όπου ο Τζο Ρούσο έπαιξε τον πρώτο ανοιχτά γκέι χαρακτήρα στο MCU. «Nαι είναι ανοιχτά γκέι. Υπήρχαν υπαινιγμοί για την σεξουαλικότητα κι άλλων χαρακτήρων, αλλά αυτός είναι ο πρώτος ανοιχτά γκέι χαρακτήρας», είχαν δηλώσει πριν λίγους μήνες σε μια συνέντευξή τους για τον τύπο που βλέπουμε αμέσως μετά το πέρασμα των πέντε χρόνων στον επίλογο της ταινίας.

iceman 607

Ηδη το στούντιο της Marvel έχει ανακοινώσει πως, από εδώ και στο εξής, θα μας περιμένει ένα MCU γεμάτο από χαρακτήρες από όλες τις ηλικίες, τις εθνικότητες, ΛΟΑΤΚΙ+ και ΑμεΑ.

Περισσότερο Comic Con 2019: