Buzz

O Blade επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Aλι

στα 10

H ανακοίνωση αυτή έγινε στο πάνελ της Marvel Studios αλλά τίποτα περισσότερο δεν έγινε γνωστό για την ταινία.

O Blade επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αυτή την φορά με πρωταγωνιστή τον Μαχερσάλα Aλι

H τριλογία του «Blade» με πρωταγωνιστή τον Γουέσλεϊ Σνάιπς έχει αποκτήσει το δικό της καλτ στάτους ανάμεσα στους φανς της Marvel. Μάλιστα η δεύτερη και, για αρκετούς, η καλύτερη ταινία την είχε σκηνοθετήσει ο Γκιγιέλμο Ντελ Τόρο. Από τότε οι φανς περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία την επιστροφή του Daywalker βρικόλακα στη μεγάλη οθόνη, και ειδικά μετά το υπέροχο πέρασμα του Σνάιπς στη σειρά «What We Do in the Shadows», η φλόγα αυτή αναζωπυρώθηκε.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα από το πάνελ της Marvel στο Comic Con 2019:

blade 607

Χτες στο πάνελ της Marvel Studios στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο η ανυπομονυσία αυτή έλαβε τέλος. Ανακοινώθηκε πως ο Blade έρχεται στο MCU, και αυτή την φορά μπορεί ο Σνάιπς να μην είναι ο πρωταγωνιστής αλλά τον ρόλο αναλαμβάνει να παίξει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Μαχερσάλα Aλι.

Πέρα από αυτό το νέο δεν ανακοινώθηκε τίποτα παραπάνω, ούτε για το σενάριο αλλά ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Ο Blade είναι δημιούργημα των Μαρβ Γούλφμαν και Τζιν Κόλαν και μιλάει για Ερικ Μπρουκς ο οποίος γεννήθηκε ως άνθρωπος αλλά με όλες τις δυνάμεις ενός βρικόλακα και καμία αδυναμία τους (εκτός από μια: την δίψα για ανθρώπινο αίμα), όταν την μητέρα του την δάγκωσε ένας βρικόλακας με το όνομα Ντίκον Φροστ, όταν ήταν έγκυος σε αυτόν.

Ο Αλι δεν είναι άγνωστος πάντως στη Marvel. Εχει παίξει ήδη τον κακό Cottonmouth στην σειρά του Netflix «Luke Cage», και αναμένουμε με ενδιαφέρον το πως θα προσεγγίσει τον αγαπημένο σε αρκετούς Daywalker.

Περισσότερο Comic Con 2019: