Buzz

Επιτέλους! Ο «Deadpool» γίνεται μέρος του MCU

στα 10

Μετά από φήμες και εικασίες, ο Κέβιν Φάιγκι επιβεβαίωσε το αναμενόμενο.

Επιτέλους! Ο «Deadpool» γίνεται μέρος του MCU

Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως μετά την αγορά της 20th Century Fox από την Disney, ένας από τους αγαπημένους υπερήρωες της Marvel, ο «Deadpool», θα μαλάκωνε ή θα διέγραφε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, έτσι ώστε να ταιριάξει καλύτερα στο οικογενειακό προφίλ του στούντιο.

Ομως πριν λίγους μήνες, με την ανακοίνωση του «Deadpool 3», το στούντιο καθησύχασε όλους τους φανς που πίστευαν πως θα γίνονταν κάτι τέτοιο, λέγοντας πως η ταινία θα είναι αυστηρώς ακατάλληλη (R rated), ενώ το σενάριο από τις αδελφές Γουέντι & Λίζι Μολινό (Bob’s Burgers), επιβεβαιώνει το κατάμαυρο, πικρό, ωμά absurd χιούμορ που υπόσχονται οι πρώτες φήμες.

Oλα καλά ως εδώ, αλλά τελικά ο «Deadpool» θα γίνει μέρος του MCU;

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικλ Γουάλντρον θα είναι ο σεναριογράφος της ταινίας Star Wars σε παραγωγή Κέβιν Φάιγκι

Deadpool 607

Σε μια συνέντευξή του στο Collider, ο Κέβιν Φάιγκι επιβεβαίωσε όλες τις παραπάνω πληροφορίες και πρόσθεσε πως, ναι, ο «Deadpool» θα είναι μέρος του MCU, κάνοντάς την έτσι την πρώτη R rated ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. «Θα είναι αυστηρώς ακατάλληλη και δουλεύουμε το σενάριο τώρα, με τον Ράιαν (Ρέινολντς) να το επιβλέπει. Τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν φέτος. Ο Ράιαν είναι αρκετά απασχολημένος, αρκετά επιτυχημένος, ηθοποιός. Εχουμε κάποια άλλα πράγματα τα οποία ανακοινώσαμε και θέλουμε να κάνουμε πρώτα, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκίνησε. Θα είναι σίγουρα ένας τελείως διαφορετικού τύπου χαρακτήρας στο MCU, και ο Ράιαν είναι εκπληκτικός, είναι τέλειο να τον βλέπεις να δίνει ζωή σε αυτόν τον χαρακτήρα», δήλωσε ο Φάιγκι.

Η απάντηση του Ρέινολντς στο twitter ήταν απλά υπέροχη, με τον Τζέιμς Γκαν να δηλώνει την απόλυτη ευχαρίστησή του για όλο αυτό.

Οπως δήλωσε ο Φάιγκι, τα γυρίσματα της ταινίας, μάλλον, θα ξεκινήσουν το 2022, οπότε η ταινία θα είναι έτοιμη κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Για την ώρα όμως έχουν μείνει ελάχιστες μέρες πριν η τέταρτη φάση του MCU κάνει την πρεμιέρα της, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη, με το «WandaVision». Αν ακόμα έχετε αμφιβολίες για το εάν θα είναι καλή σειρά, οι πρώτες κριτικές μιλάνε από μόνες τους.