Buzz

Ο Μάικλ Γουάλντρον θα είναι ο σεναριογράφος της ταινίας Star Wars σε παραγωγή Κέβιν Φάιγκι

στα 10

H πρώτη ταινία Star Wars του επικεφαλής του Marvel Studios Κέβιν Φάιγκι γίνεται πραγματικότητα.

Ο Μάικλ Γουάλντρον θα είναι ο σεναριογράφος της ταινίας Star Wars σε παραγωγή Κέβιν Φάιγκι

Το σύμπαν του Star Wars επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο. Πέρα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις όσο αναφορά στις σειρές αλλά και τις ταινίες που θα διαδραματίζονται σε ένα σύμπαν πολύ πολύ μακριά, εδώ και αρκετό καιρό ο Κέβιν Φάιγκι της Marvel είχε δηλώσει πως ετοιμάζεται να αναλάβει την παραγωγή μιας ταινίας Star Wars.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

kevin feige 607

Ολα δείχνουν σιγά σιγά η ταινία αυτή ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με το Deadline ο σεναριογράφος Μαίκλ Γουάλντρον υπέγραψε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της καριέρας του, το οποίο επικεντρώνεται τόσο στο MCU όσο και στο Star Wars. O Γουάλντρον ανέλαβε το σενάριο της ταινίας Star Wars παραγωγής του Φαίγκι, ενώ ακόμα συνεργάζεται με αυτόν στο σενάριο της ταινίας «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», και τέλος είναι και ο επικεφαλής της σειράς «Loki» για το Disney+. Το άρθρο αναφέρει πως η Disney θέλει τον Γουάλντρον πίσω και για την δεύτερη σεζόν, η οποία φημολογείται πως ήδη έχει ξεκινήσει την παραγωγή.

O Γουάλντρον είναι γνωστός για την δουλειά του στην σειρά «Rick & Morty», κάτι που φαίνεται πως έπιασε το ενδιαφέρον του Φάιγκι. Θα είναι ενδιαφέρον λοιπόν το πως, κι αν, θα μπορέσει να μεταφέρει στοιχεία από αυτό το ξεχωριστό και ιδιαίτερα έξυπνο χιούμορ της σειράς αυτής στις ταινίες της Marvel κα του Star Wars.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021