Buzz

To μέλλον του «Star Wars» είναι στο Disney+ και στους κινηματογράφους

στα 10

Χτες η Disney ανακοίνωσε τις νέες σειρές, αλλά και μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς, το επόμενο «Star Wars». οι οποίες θα κάνουν την πρεμιέρα τους ως το 2023.

To μέλλον του «Star Wars» είναι στο Disney+ και στους κινηματογράφους

Χτες ήταν μια μεγάλη μέρα για τους φανς του «Star Wars». H Disney ανακοίνωσε αρκετές νέες ταινίες και σειρές οι οποίες διαδραματίζονται σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, οι οποίες θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο Dinsey+ ως το 2023.

Πρώτα από όλα η Πάτι Τζένκινς θα σκηνοθετήσει την ταινία «Star Wars: Rogue Squadron», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2023, κάνοντάς την έτσι την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη που αναλαμβάνει μια ταινία «Star Wars» (η Βικτόρια Μαχόνεϊ ήταν η πρώτη γυναίκα η οποία ήταν στην σκηνοθετική ομάδα του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», και η Ντέμπορα Τσόου σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο από την πρώτη σεζόν του «The Mandalorian)».

Ο Ντιέγκο Λούνα επιστρέφει στο ρόλο του Κάσιαν Αντορ στη σειρά prequel του «Rogue One» με τίτλο «Andor», η οποία θα βγει το 2022 στο Disney+.

obi wan 607

Η σειρά «Obi-Wan Kenobi» θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Μάρτιο του 2021 με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Χέιντεν Κρίστενσεν να επιστρέφουν στους ρόλους του Κενόμπι και Ανακιν Σκάιγουοκερ αντίστοιχα.

ahsoka republic 607

Δυο spin-off της σειράς «Τhe Mandalorian» ετοιμάζουν οι Τζον Φαβρό και Ντέιβ Φιλόνι. Η πρώτη θα έχει τον τίτλο «The Rangers of the Old Republic» και η δεύτερη θα έχει τον τίτλο «Ahsoka», με τη Ροσάριο Ντόσον να πρωταγωνιστεί και πάλι. Και οι τρεις σειρές θα διασταυρώσουν τις αφηγήσεις τους σε μια «επική ιστορία».

lando 607

Ο Τζάστιν Σίμιεν, δημιουργός της σειράς «Dear White People», θα αναλάβει τη σειρά «Lando» η οποία θα εξιστορεί της περιπέτειες ενός νεαρού Λάντο Καλρίσιαν. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο Ντόναλντ Γκλόβερ, ο οποίος έπαιξε το ρόλο αυτόν στην ταινία «Solo: A Star Wars Story», θα επιστρέψει στη σειρά.

acolyte 607

Η δημιουργός της σειράς «Russian Doll», Λέσλι Χέντλαντ, θα αναλάβει την σειρά «The Acolyte», η οποία θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα γυναικών στις τελευταίες μέρες της εποχή της Δημοκρατίας και θα πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου.

Το «Star War: The Bad Batch» θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων και θα αποτελεί σίκουελ της σειράς «Star Wars: The Clone Wars».

star wars visions 607

Μια ανθολογία από ταινίες μικρού μήκους με τίτλο «Star Wars: Visions», όλες σκηνοθετημένες από δέκα διαφορετικούς Ιάπωνες animators, θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2021.

Το «A Droid Story» θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους R2-D2 και C-3P0.