To μέλλον του «Star Wars» είναι στο Disney+ και στους κινηματογράφους
Χτες η Disney ανακοίνωσε τις νέες σειρές, αλλά και μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς, το επόμενο «Star Wars». οι οποίες θα κάνουν την πρεμιέρα τους ως το 2023.

Χτες ήταν μια μεγάλη μέρα για τους φανς του «Star Wars». H Disney ανακοίνωσε αρκετές νέες ταινίες και σειρές οι οποίες διαδραματίζονται σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, οι οποίες θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο Dinsey+ ως το 2023.
We are thrilled to have the great Patty Jenkins directing our @StarWars feature film Rogue Squadron, and as a true admirer of her work, it is an honor to have Patty directing her next film for us! https://t.co/5jKqaQ6Guk
— Robert Iger (@RobertIger) December 10, 2020
Πρώτα από όλα η Πάτι Τζένκινς θα σκηνοθετήσει την ταινία «Star Wars: Rogue Squadron», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2023, κάνοντάς την έτσι την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη που αναλαμβάνει μια ταινία «Star Wars» (η Βικτόρια Μαχόνεϊ ήταν η πρώτη γυναίκα η οποία ήταν στην σκηνοθετική ομάδα του «Star Wars: Skywalker Η Ανοδος», και η Ντέμπορα Τσόου σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο από την πρώτη σεζόν του «The Mandalorian)».
“Everything I did, I did for the Rebellion.” Andor, an Original Series set in the Star Wars universe, is streaming in 2022 on #DisneyPlus. pic.twitter.com/q2IT2qzEeR
— Star Wars (@starwars) December 10, 2020
Ο Ντιέγκο Λούνα επιστρέφει στο ρόλο του Κάσιαν Αντορ στη σειρά prequel του «Rogue One» με τίτλο «Andor», η οποία θα βγει το 2022 στο Disney+.
Η σειρά «Obi-Wan Kenobi» θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Μάρτιο του 2021 με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Χέιντεν Κρίστενσεν να επιστρέφουν στους ρόλους του Κενόμπι και Ανακιν Σκάιγουοκερ αντίστοιχα.
Δυο spin-off της σειράς «Τhe Mandalorian» ετοιμάζουν οι Τζον Φαβρό και Ντέιβ Φιλόνι. Η πρώτη θα έχει τον τίτλο «The Rangers of the Old Republic» και η δεύτερη θα έχει τον τίτλο «Ahsoka», με τη Ροσάριο Ντόσον να πρωταγωνιστεί και πάλι. Και οι τρεις σειρές θα διασταυρώσουν τις αφηγήσεις τους σε μια «επική ιστορία».
Ο Τζάστιν Σίμιεν, δημιουργός της σειράς «Dear White People», θα αναλάβει τη σειρά «Lando» η οποία θα εξιστορεί της περιπέτειες ενός νεαρού Λάντο Καλρίσιαν. Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο Ντόναλντ Γκλόβερ, ο οποίος έπαιξε το ρόλο αυτόν στην ταινία «Solo: A Star Wars Story», θα επιστρέψει στη σειρά.
Η δημιουργός της σειράς «Russian Doll», Λέσλι Χέντλαντ, θα αναλάβει την σειρά «The Acolyte», η οποία θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα γυναικών στις τελευταίες μέρες της εποχή της Δημοκρατίας και θα πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου.
A sneak peek at Star Wars: The Bad Batch, an all-new animated Original Series from Lucasfilm Animation, coming soon to #DisneyPlus pic.twitter.com/V0jQc4XNIe
— Star Wars (@starwars) December 10, 2020
Το «Star War: The Bad Batch» θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων και θα αποτελεί σίκουελ της σειράς «Star Wars: The Clone Wars».
Μια ανθολογία από ταινίες μικρού μήκους με τίτλο «Star Wars: Visions», όλες σκηνοθετημένες από δέκα διαφορετικούς Ιάπωνες animators, θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2021.
Το «A Droid Story» θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους R2-D2 και C-3P0.