Buzz

Mόνο αγάπη: το «Deadpool 3» ετοιμάζεται (και θα είναι αυστηρώς ακατάλληλο!)

στα 10

Ο «Deadpool» επιστρέφει πιο αλήτης, πιο βωμολόχος, πιο βίαιος; Yes, please!

Mόνο αγάπη: το «Deadpool 3» ετοιμάζεται (και θα είναι αυστηρώς ακατάλληλο!)

Πειράζει που ο πιο ξεκαρδιστικός, ο ασύλληπτα political incorrect, το troll των υπερηρώων είναι ο αγαπημένος μας από το σύμπαν της Marvel; O «Deadpool», γνωστός ως ο σκανταλιάρης, σαρκαστικά αθυρόστομος, πανσεξουαλικός σούπερ ήρωας, έχει κερδίσει έδαφος ανάμεσα στους φανς - παρόλο που η πρώτη του εμφάνιση στο κινηματογραφικό σύμπαν της Μάρβελ ως ο κακός στο «X-Men Origins: Wolverine» στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.

Ο Ράιαν Ρέινολντς, σ' έναν ρόλο που ταίριαξε γάντι και στο προσωπικό του χιούμορ, κρυμμένος κάτω από την κατακόκκινη στολή και μάσκα, πετάει την μία ατάκα μετά την άλλη, αυτοσαρκάζεται, σπάει τα όρια, ξεχειλίζει γοητεία.

Mέρες που είναι! Ο Deadpool γίνεται επιτέλους μια χριστουγεννιάτικη ταινία για όλη την οικογένεια με το «Once Upon a Deadpool»

Deadpool 607 2

Το 2016, η πρώτη ταινία της σειράς έσκισε, δύο χρόνια μετά το σίκουελ όχι τόσο πολύ (αλλά δεν μας πειράζει καθόλου) και τώρα διαβάζουμε ότι και μία τρίτη ταινία βρίσκεται σε προπαραγωγή. Και μάλιστα θα είναι R-Rated - δηλαδή, ακατάλληλη για ανηλίκους.

Γιατί αυτό μας εκπλήσσει (πάντα ήταν ακατάλληλος ο «Deadpool»). Γιατί τώρα όλα αυτά πραγματοποιούνται με τις ευλογίες της Disney, που με την αγορά της 20th Century Fox πιστέψαμε ότι θα θάψει οτιδήποτε δεν ταιριάζει στο οικογενειακό προφίλ του στούντιο. Αλλά φαίνεται πώς οι καιροί αλλάζουν.

Μέχρι στιγμής ο Ράιαν Ρέινολντς δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Το νεότερο πάντως είναι ότι το σενάριο ανέλαβαν οι αδελφές Γουέντι & Λίζι Μολινό (Bob’s Burgers) κάτι που επιβεβαιώνει το κατάμαυρο, πικρό, ωμά absurd χιούμορ που υπόσχονται οι πρώτες φήμες.

Αναμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα: