Buzz

Ο δημιουργός του Deadpool κριτικάρει τη Marvel Studios για την στάση της απέναντι στον ήρωά του

στα 10

O Ρομπ Λάιφελντ δεν είναι καθόλου χαρούμενος με τη στάση που κρατούν η Disney και η Marvel Studios απέναντι στον ήρωα του Deadpool και λέει πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην Τέταρτη Φάση του MCU.

Ο δημιουργός του Deadpool κριτικάρει τη Marvel Studios για την στάση της απέναντι στον ήρωά του

H Disney ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί το άνοιγμα των κινηματογραφικών αιθουσών και την επιστροφή του κόσμου σε αυτές, μετά και την πανδημία του Covid-19, όχι μόνο προγραμματίζοντας τις ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των ταινιών της αλλά και δουλεύοντας πάνω σε μελλοντικές παραγωγές της, ρίχνοντας φυσικά τη μεγαλύτερη προσοχή της στην ομαλή διεξαγωγή της Τέταρτη Φάση του MCU.

Κι ενώ όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα της ταινίας «Black Widow», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου, κάποιοι φαίνεται πως δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η Disney και η Marvel Studios διαχειρίζονται τα franchises τους. Ο δημιουργός του «Deadpool», Ρομπ Λάιφελντ, δεν είναι καθόλου χαρούμενος με τα πλάνα της Marvel για τα επόμενα χρόνια και πιστεύει πως οι επόμενες ταινίες της «Black Widow», «The Eternals» και το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» δεν θα τα πάνε καθόλου καλά. Κι αυτό όχι επειδή απαραίτητα θα είναι κακές, απλώς δεν θα είναι το «Deadpool 3», καθώς πιστεύει πως ενώ η προτεραιότητα του στούντιο θα ήταν η συνέχεια της σειράς, αυτό (από τότε που η Fox αγοράστηκε από την Disney) δεν ασχολείται καθόλου με αυτή.

Διαβάστε ακόμα: Το «Unhinged» είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής μετά την πανδημία

rob liefeld 607 O Ρομπ Λάιφελντ.

«Δεν ξέρω, αλλά είμαι ρεαλιστής και πιστεύω πως αυτό ήταν για τις ταινίες “Deadpool”. Εχουμε δυο εξαίσιες ταινίες [..] οι οποίες κυκλοφόρησαν με διαφορά δυο χρόνων μεταξύ τους (το 2016 και 2018) και από τότε τίποτα. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με τα πλάνα της Marvel αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Λάιφελντ στο κανάλι Inverse στο YouTube. Και συνέχισε την κριτική τόσο στην Marvel όσο και στον Κέβιν Φάιγκι λέγοντας πως το στούντιο έχει κλείσει την πόρτα στους παλιούς ήρωες και κοιτάζει μόνο να φέρει καινούργιους στο παιχνίδι.

Από την άλλη όμως, όσο κι αν ο Λάιφελντ προσπαθεί (και με το δίκιο του) να προωθήσει τον ήρωα που ο ίδιος δημιούργησε, ο Φάιγκι έχει δηλώσει επανειλημμένα πως τα πλάνα για την Τέταρτη Φάση του MCU είχαν ήδη παρθεί πολύ καιρό πριν ακόμα η Disney αγοράσει την Fox και πως η Marvel δεν έχει σκοπό να τρέξει να βγάλει ένα ακόμα σίκουελ του «Deadpool» πριν σιγουρευτεί ποιος θα είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνει. Μπορεί ένα μικρό διάλειμμα από τη σειρά να δείχνει κάπως αναγκαίο μετά από δυο ταινίες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δούμε τον αγαπημένο μας αθυρόστομο αντι-ήρωα ξανά στις αίθουσες πριν το 2023.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Λάιφελντ στο κανάλι Inverse στο YouTube.


Διαβάστε ακόμα: «Tenet», όπως μάννα εξ ουρανού για την «ανάσταση» της κινηματογραφικής αίθουσας