Buzz

Το «Unhinged» είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής μετά την πανδημία

στα 10

Την 1η Ιουλίου θα βγει στις αίθουσες η ταινία του Ντέρικ Μπόρτε, ακόμη κι αν σε μερικές πολιτείες στην Αμερική τα σινεμά θα είναι ακόμη κλειστά.

Το «Unhinged» είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής μετά την πανδημία

Η επίσημη ανακοίνωση για την έξοδο της ταινίας επισημαίνει ότι η έξοδος της ταινίας θα γίνει «σύμφωνα με τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία» και πάντα υπό την αίρεση πως οι κινηματογράφοι θα έχουν ανοίξει σε ικανό αριθμό πολιτειών προκειμένου να έχει νόημα ένα ευρύ άνοιγμα της ταινίας.

Το φιλμ είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο μια μια μητέρα που υποδύεται η Κάρεν Πιστόριους, πατάει την κόρνα της την λάθος στιγμή σε ένα φανάρι - αγνοώντας παντελώς τον ήρωα που υποδύεται ο Ράσελ Κρόου - θα ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η οργή ενός ανθρώπου που νιώθει αόρατος και που είναι αποφασισμένος να της διδάξει μερικά φονικά μαθήματα.

Διαβάστε ακόμη: H «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη επιστρέφει στα θερινά


Το «Unhinged» θα βγει για να προετοιμάσει το έδαφος για το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, την πραγματικά μεγάλη ταινία που θα εγκαινιάσει τη νέα μετά-Covid-19 εποχή στις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη. Το «Unhinged» είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer, αλλά δεν ξέρουμε ακριβής ημερομηνία εξόδου ή αν, με τις νέες συνθήκες, θα βγει τελικά στις αίθουσες.

Unhinged

Δείτε ακόμη: «Tenet», όπως μάννα εξ ουρανού για την «ανάσταση» της κινηματογραφικής αίθουσας