Buzz

Αν το «Deadpool» ήταν μιούζικαλ θα ήταν κάπως έτσι!

στα 10

To πιο NSFW βίντεο που θα δείτε σήμερα.

Αν το «Deadpool» ήταν μιούζικαλ θα ήταν κάπως έτσι!

Ολοι γνωρίζουμε πόσο τρολ είναι ο Deadpool. Το έχει αποδείξει όχι μόνο στα κόμικ αλλά και στις ταινίες του. Φυσικά πολλοί είναι και οι φαν οι οποίοι ενστερνίζονται την τρολ φύση του αγαπημένου τους ήρωα και δημιουργούν βιντεάκια σαν κι αυτό παρακάτω.

Δείτε ακόμα: Ο Deadpool κάνει videobombing στο ευχετήριο μήνυμα του Χιού Τζάκμαν

deadpool the musical 2 607

To «Deadpool The Musical 2 – Ultimate Disney Parody» είναι σίκουελ του αρκετά επιτυχημένου πρώτου μέρους το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ), στο οποίο ο Deadpool σκοτώνει από νίντζα μέχρι στρατιώτες, τραγουδώντας γνωστά τραγούδια από ταινίες της Disney. Μέσα στον μικρό αυτό χαμό από αίματα και διαμελισμένα μέλη, ο Deadpool συναντά, φυσικά, τους X-Men, τους Avengers αλλά και τις πριγκίπισσες της Disney για μερικά εντυπωσιακά χορωδιακά κομμάτια.

Ελπίζουμε, τώρα που η Disney αγόρασε την Fox, να δούμε κάτι ανάλογο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Deadpool, με τις χορευτικές του ικανότητες που έδειξε στο βίντεο κλιπ με την Σελίν Ντιόν, και με τον Ράιαν Ρέινολντς να αξιοποιεί στο έπακρο τις φωνητικές του χορδές. Αλλά για την ώρα, ας απολαύσουμε το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη