Buzz

Fuck cancer! Ο Deadpool έχει ένα (ευγενικό) μήνυμα για σας

στα 10

Ο πιο αθυρόστομος υπερήρωας φοράει ροζ για καλό σκοπό και συμμετέχει σε μια πρωτότυπη καμπάνια κατά του καρκίνου. Α, και σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μια ροζ στολή Deadpool!

Fuck cancer! Ο Deadpool έχει ένα (ευγενικό) μήνυμα για σας

Εκτός από πρωταγωνιστής μιας από τις πιο διασκεδαστικές υπερηρωικές ταινίες της Marvel – και όχι μόνο, ο Deadpool αποδεικνύει ότι κρύβει μια τρυφερή καρδιά με ευαισθησίες πίσω από την αγενέστατη και αθυρόστομη συμπεριφορά του.

Γι’ αυτό και φοράει ροζ και συμμετέχει σε μια καμπάνια κατά του καρκίνου, υποστηρίζοντας τη δράση της οργάνωσης Fuck Cancer, που στόχο έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση επιστημονικών μεθόδων για την πρόληψη της ασθένειας.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο τρέιλερ του «Deadpool 2» μας συστήνει την ομάδα των X-Force

Deadpool fuck cancer 607

Στο σποτάκι που προβλήθηκε πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του απίθανου «Legion», o Deadpool προτρέπει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους θαυμαστές του να κάνουν δωρεές για τον σκοπό αυτό. Κι αν η φιλανθρωπία δεν σας αρκεί, με κάθε δωρεά, μπαίνετε σε κλήρωση για να κερδίσετε τη ροζ στολή του Deadpool και άλλα κινηματογραφικά δώρα!

Αν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με μια λάτεξ εμφάνιση που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο επόμενο πάρτι, επισκεφθείτε τη σελίδα της καμπάνιας εδώ, για να προσφέρετε ότι έχετε ευχαρίστηση – είναι για καλό σκοπό!

Μια ματιά στο σποτ παρακάτω είναι σίγουρο ότι θα σας πείσει να βάλετε το χέρι στην τσέπη.


Διαβάστε ακόμη