Buzz

O Ντέιβιντ Λιντς απαντάει σε ερωτήσεις των θαυμαστών του εν μέσω καραντίνας

στα 10

Κατά την διάρκεια της καραντίνας του ο Ντέιβιντ Λιντς αποφάσισε όχι μόνο να ανεβάσει μια νέα μικρού μήκους ταινία στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube αλλά και να απαντήσει και στις ερωτήσεις των φανς του.

O Ντέιβιντ Λιντς απαντάει σε ερωτήσεις των θαυμαστών του εν μέσω καραντίνας

Eνα από τα καλύτερα πράγματα που βγήκαν από την πανδημία του Covid-19 ήταν το κανάλι του Ντέιβιντ Λιντς στο YouTube. O Λιντς κατά την διάρκεια της απομόνωσής του στο σπίτι του στους λόφους του Χόλιγουντ, μας ενημέρωνε τακτικά για τον καιρό της ημέρας, ενώ έβρισκε δημιουργικούς τρόπους να επικοινωνήσει με τον κόσμο στην καραντίνα του.

Πέρα από τον καιρό όμως ο Λιντς ανέβαζε και μικρού μήκους ταινίες, όπως και το animation «Pozar», αλλά και το πολύ πιο πρόσφατο «The Story of a Small Bug», το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Σε συνεργασία με την παραγωγό του Σαμπρίνα Σάδερλαντ, ο Λιντς ανέβασε επίσης στο κανάλι του ένα 40λεπτο βίντεο με Q&A στο οποίο ο ίδιος απαντά σε ερωτήσεις που του έστειλαν οι φανς σε διάφορα social media.

Διαβάστε ακόμα: Τι είδες στον ύπνο σου Ντέιβιντ Λιντς (και γιατί δεν το κάνεις ταινία;)


Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και για ποια ταινία του είναι περισσότερο περήφανος. «Είμαι για όλες εκτός από το “Dune”. Μου άρεσε να δουλεύω πάνω σε διαφορετικές ταινίες. Δεν πρόκειται για υπερηφάνια αλλά για την χαρά του να δημιουργώ, η χαρά της δουλειάς μου. Χαίρομαι που δούλεψα σε όλα αυτά τα μέσα. Νιώθω πολύ τυχερός που μπόρεσα να απολαύσω αυτά τα πράγματα και να μπορέσω να ζήσω.»

Δείτε το βίντεο παρακάτω.